Sökresultat för: ”

caffitaly kapselmaskin säljes

Tidigare utannonserade

Säljer en kaffemakin (caffitaly) som är helt ny, kartongen är inte ens öppnad. 20 espressokapslar får du med på köpet. Den är väldigt enkel att använda, bara dra ner en spak och trycka på en knapp så börjar den brygga ditt kaffe. Kapslar till denna maskin finns att köpa på nästan alla matbutiker, elektronikbutiker och på Löfbergs lilas hemsida. Det finns: espresso, kaffe, te och choklad. Färgen är: svart/silver Nypris 1495kr
Säljer nu bryggare i absolut nyskick som gjort 4-5 kapslar sedan inköp för ett par månader tillbaka då vi mestadels brygger filterkaffe... Caffitaly M2 brygger färsk kopp bryggkaffe eller en härlig espresso med ett enkelt knapptryck. Tillreder även te och choklad. Tekniska data: - 1,2 liter vattentank - Uppsamlingslåda, 8 kapslar - Kompakt: B18cm, H27cm, D33cm - Kompatibel med CaffitalySystem® kapslar, vilka finns att köpa i butik eller via webben. Vid snabb och smidig affär följer även kapslarna med (självklart...) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min kapselmaskin som är i absolut nyskick som gjort 4-5 kapslar sedan inköp. Med följer även 4 packet med kapslar av olika sorter. Kapselmaskinen Caffitaly M1 är programmerbar och brygger en färsk kopp bryggkaffe eller en härlig espresso med ett enkelt knapptryck. Tillreder även te och choklad. För mer info: http://shop.lofbergs.se/kaffemaskiner/kapselmaskin-caffitaly-m1 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljes pga platsbrist, Caffitaly kapselmaskin av märket Scandinavian Standard. Kaffepuckarna som används till Caffitaly systemen finns i de flesta butiker som säljer puckar, däribland Netonnet där vi köper våra. Här skulle jag kunna rabbla upp en massa tekniska data, men det får du Googla upp istället. Räcker att säga att den gör underbart kaffe som gör att du vaknar till om morgnarna! Original kartong och manual medföljer. Bjuder även på ett gäng kaffepuckar att komma igång med. 350 kr - PRUTAT och KLART.