Sökresultat för: ”

brandbil säljes

Tidigare utannonserade

I Jegum Ferieland ligger detta semesterhus med massor av möjligheter för avkoppling i poolen, bubbelpoolen och bastun. Vardagsrummet och köket har öppen planslösning, så de som är i köket kan vara med i samtalen som sker i vardagsrummet. Utomhus väntar en fin terrass med en mur som ger lä. Åk och besök t.ex. Oksböl och besök Ravmuseet (bärnstensmuseet) där man kan titta på en unik samling av bärnsten. Eller Museet Danmarks Brandbilar, som är världens största. De stora skogsområdena vid både Oksböl och Vrögum är fantastiska för promenader och för golfintresserade hittar man många bra golfbanor inom ett kort avstånd.
Ho kännetecknas av en omväxlande natur, här finns både hedar, ängar och stora planteringar med märkta vandringsstigar. Ho ligger bara några minuters bilresa från Blåvands pulserande liv och obegränsade möjligheter. I området finns många aktivitetsmöjligheter bl.a. hästuthyrning, fiskesjö, 18-håls golfbana, bowling och ett subtropiskt badland. Det är dessutom inte långt till Oksbøl med bl.a. Bärnstensmuseet med en osedlig samling och det spännande museet Danmarks Brandbilar. Legoland ligger inom ca 1 timmes bilresa. Ca 30 minuters bilresa från Ho ligger Esbjerg med sina spännande attraktioner, bra shoppingsmöjligheter och Danmarks längsta gågata.
pan Norstedts pocket. Pocket. 9 st pockets =KomplettLedsen men nu ändras priset uppåt. Pocketen har en ganska liten text, men i brist på komplett återkomst av böckerna så återgår nu paketet till fullpris. Dvs 59:- st för pocketerna plus paketporto om 69:-.paket och det går bara att köpa alla komplett.Sjöwall Whalöös odödliga polisromamer. Inget slår originalen, och det är böckerna som genom tiden bevisat sig vara tidlösa, och med outstanding ny läsekrets för varje ny generation. Böckerna är i komplett förlagsnytt skick, och Du måste ta hela paketet. Nyskick. Prisbelönt för sina illustrationer. i bioform, speciellt Mannen på taket av Bo Widerberg. BOKHANDELN "Böcker billigare Fruängsgatan 25".tel 0706352798
Dette dejlige, velholdte sommerhus ligger på en skøn lukket grund, hvor I kan nyde freden og roen. Huset er lyst og venligt indrettet med pæne møbler. Her findes både spabad og sauna, ligesom der er gulvvarme både i badeværelse, køkken og stue. I stuen forefindes en dockingstation til I-pod/I-phone. Børnene er der også tænkt på med et legetårn i haven samt masser af plads at boltre sig på. De kan også benytte sig af internettets mange muligheder med bl.a. spil m.m. Skal I på tur, så er det oplagt at køre en tur til Oksbøl, der ligger lige i nærheden med gode indkøbsmuligheder og to spændende museer; Danmarks Brandbiler samt ravmuseet.