Sökresultat för: ”

blocket se skåne malmö säljes

Tidigare utannonserade

Tack vare dess Mofset "Direct Energy" transistoriserad förstärkning kvalificeraras VSA-E07 som THX Ultra. Den är utrustad med nya generationens Motorola chip samt "Digital Noise Reduction" vilket gör det möjligt, beroende på vilken typ av källa, att minska ljud buller med 10 till 20 dB. Den är även utrustad med en DSP-processor där "5-D Teater Exclusive" funktion tillämpas för Dolby ProLogic, 4st olika Advanced Theatre och den exklusiva "Midnight Mode" lägen. Mått: 420×174×470 mm (BxHxD) Vikt: 17 kg I gott skick. Inkluderar Fjärr. Pris: 3.900,00 kr
Information om uppdraget Beijer Electronics bidrar till minskade energikostnader, ökad effektivitet i resursanvändning, ökad processeffektivitet, högre säkerhet och bättre arbetsmiljö för användarna genom att leverera industriella automations- och kommunikationslösningar med hög kvalitet. Företaget ska nu bedriva ett stort projekt i form av byte av affärssystem, vilket kommer kräva mer interna resurser. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.
Nyexaminerad Hårdvaruutvecklare till Sveriges ledande konsultföretag för produktutveckling Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag för att sedan få möjlighet att övergå i anställning hos kunden. Som hårdvaruutvecklare kommer du att arbeta med att konstruera styrsystemkretskort. Du kommer till exempel att: ?  Konstruera kretskorten för att kostnadseffektivisera för produktion ?  Framförallt ha fokus på konstruktion för att sedan få mer ansvar inom utveckling
Information om uppdraget Det är en platt organisation där du får stora möjligheter att vara med och påverka hur just ditt projekt och område ska utvecklas för att slutkunder ska bli fullständigt nöjda. Vill se direkta resultat utav sitt arbete, gillar omväxling och snabba puckar så kan detta vara en tjänst för dig! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som systemutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta applikationer inom BI området. Du kommer arbeta i team, men även solo, där du kommer bidra med din kunskap och driv inom .Net- utveckling. Det är viktigt att du är en pådrivande person som tycker om att hjälpa till där det behövs och som inte är rädd för att utmana dig och dina kollegor.