Sökresultat för: ”

blocket musikinstrument flygel säljes

Tidigare utannonserade

Klassisk flygel svart 180cm säljes pga ommöblering. Riktigt bra klang och anslag. En unik möjlighet att köpa ett bra instrument till ett lågt pris pga ovanligt märke - Hsing Hai som är Kinas äldsta flygeltillverkare. Jag köpte flygeln av en pianist som hade den som övningsinstrument. Jag har haft flygeln i ca tolv år och den passar bra för någon som är duktig, men inte professionell. Den håller stämningen bra och är inte känslig för olika årstider eller väderlek. Flygel har stått på sin nuvarande plats i tio år. Den är lätt att flytta ut eftersom den står på entréplanet i en villa.
Klassisk flygel svart 180cm säljes pga ommöblering. Riktigt bra klang och anslag. En unik möjlighet att köpa ett bra instrument till ett lågt pris pga ovanligt märke - Hsing Hai som är Kinas äldsta flygeltillverkare. Jag köpte flygeln av en pianist som hade den som övningsinstrument. Den håller stämningen bra och är inte känslig för olika årstider eller väderlek. Flygel har stått på sin nuvarande plats i tio år. Den är lätt att flytta ut eftersom den står på entréplanet i en villa.
Har en vit Liegnitz gegr.1871. Franz Liehr. Tillverkad av Kungliga Span. Hof-Pianofabrik i Tyskkand 1935. Flygeln var från början svart men omlackerades i början av 70-talet till vit. Den har en underbar klang och passar in i alla avseénden, från det kyrkliga till det egna hemmet. Klangen i detta instrument återfinns inte idag på marknaden. Vissa defekter förekommer, såsom flagnande färg från notställ samt att en sträng är av, vilket inte påverkar spelandet. Dessa defekter är lätt åtgärdade och kostar minimalt. Flygelns mått: Längd: 1,55 Bredd: 1,55 15000 kr el. högstbjudande. Vid snabb affär kan priset diskuteras.
Digital flygel med 88 vägda tangenter och 128, digitalt samplade ljud av hög kvalité i stereo. Det finns allt från piano-ljud, till trummor och slagverk, till körer och fågelsång. 106 olika rytmer är också inkluderade, var och en med 2 variationer, intro, slut och 2 fill. Goda inspelningsmöjligheter finns i och med den inbyggda diskettstationen för av- och inspelning av MIDI. Naturligtvis finns också MIDI in/ut, stereoutgång m.fl. Flygeln har dessutom en stor display, metronom, equalizer, touch control m.m. Dimensioner: 1,400 x 1,278 x 854mm Vikt: 100 kg
Hej! Vi säljer nu vår flygel för att någon annan ska kunna ge den mer kärlek än vad vi gör. Den är av märket HORUGEL och är köpt ca 1980. Även renoverad för dyr peng enl min svärfar nångång under 90-talet. Ljudet klingar alltså som det ska! Flygeln är dessvärre lite kantstött men det är ju inte i finishen själen sitter. Vad det gäller flytt så har vi en kontakt som tog hit den och han är skyldig oss en stämning så där kan vi nog göra en deal om så önskas.