Sökresultat för: ”

belos reservdelar säljes

VULCANO
F

Tidigare utannonserade

Soppaggregat Kova Redskapsfäste 4-punkts till Transpro,Belos, Borstrevarsering Demokörd ca 20min. Om företaget ELLBE Motortjänst Vi är en auktoriserad specialverkstad och leverantör av; trädgårdsmaskiner, motorsågar, maskiner för park- och kyrkogårdsförvaltningar samt bostadsbolag. Dessutom erbjuder vi även service, tillbehör och reservdelar till dessa maskiner. Vi är din personliga totalleverantör av grönytemaskiner som har levererat Förtroende, Kunskap och Kvalitet sedan 1968, Välkommen!
Övriga grönytemaskiner Belos 1.23 SH Säljarens helhetsbedömning: Allmänt betyg (1-5): 3 Uppställningsplats: Stigtomta Annan information:Kubota-Fäste Övrigt info:1,23 Arb.bredd,Hydr.drift Om företaget Bil och Traktorservice är en av Sveriges största återförsäljare av John Deere-maskiner både för lantbruk, golf och grönytor. Våra butiker och verkstäder erbjuder en bra eftermarknad och ser till att Du får reservdelar och service så snabbt och effektivt som möjligt.
Redskapsbärare Belos Transgiant Årsmodell: 2009 Motor: 86hk. Drifttimmar: 1949h Säljarens helhetsbedömning: Allmänt betyg (1-5): 4 Uppställningsplats: Stigtomta Övrigt info:Vikplog,Sandspridare Annan information:Rotorklippare 2,50 m,Cylinderk Om företaget Bil och Traktorservice är en av Sveriges största återförsäljare av John Deere-maskiner både för lantbruk, golf och grönytor. Våra butiker och verkstäder erbjuder en bra eftermarknad och ser till att Du får reservdelar och service så snabbt och effektivt som möjligt.
Har en Belos som bara står, så jag säljer den istället till vettigt pris till någon som kanske behöver en, eller lite reservdelar. Den blev körd dit den står nu, men det är ju några år sen,,, Men skicket är hyfsat på prylarna.
Belos som ej är körd på ett tag. Fixa till eller ta reservdelar. Ge ett bud