Sökresultat för: ”

begagnade två kassa maskiner säljes

Tidigare utannonserade

Rosengren Laurel lac-10E myntförpackare, ca: 15 år. Packar sorterade lösmynt till myntrullar, inbyggt pappersmagasin som automatiskt byter till rätt papper vid byte av valör. Hastighet: Upp till 20rullar/min. Bredd : 580 mm Djup : 600 mm Höjd : 940 mm Vikt : ca 158 kg Säljes i befintligt skick för myndighet. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-01-27 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
DigiPoS mest kompletta kassa. Med integrerad PC i touchskärmen blir kassan en av de mest praktiska alternativen på marknaden. Kringutrustning även den från DigiPoS. Ett funktionellt och tillförlitligt kassapaket från en av de stora tillverkarna. Allt är i mycket gott skick fungerar perfekt Produktspecifikation: Detta ingår: PC som kör Windows XP DigiPoS 12" Touchskärm Kreditkortsläsare monterad på skärmen Epson kvittoskrivare DigiPoS kassalåda Kund display DigiPoS handscanner Tangentbord och mus Kablar och ca 10 kvittorullar Ingen programvara ingår. Passar för t.ex. Hogia Small Office, Easy Cashier, Pluto eller andra godkända kassaprogram
Jolek Expo pallställ vita beg. Suverän exponeringsmöjlighet då man förutom att man ställer pallen med varor i nederdelen så kan man bygga exponeringar på det övre hyllplanet. det finns ett antal för både helpall o halvpall Helpall hxbxd 120x124x64 nypris 1875+m Halvpall 120x84x64 nypris 1365+m Fler bilder finns på jolek.se/files/expo.html vårt pris 400:- för 1/2pall 600:- för 1/1pall
Hoppborgar till salu!! Underbara och barnvänliga hoppborgar till salu. Storlek = 5x5x5 Kan hyras ut eller användas för eget bruk. Jag har haft dem i några år och de har många år kvar. De har bara använts några gånger under sommaren. Dessa borgar är perfekta för föreningar som har aktiviteter och vill få in lite pengar i kassan. Barn älskar att hoppa i dem, en plus är hur säkra de är för barn. Det finns tre (Borgen, Svampbob, Dora) och kan köpas tillsammans eller separat. Perfekta för den som vill starta eget. Ring eller maila för att få mer information.
Säljer mitt sparsamt använda kassaregister. ER-260 är en kassa som är lämplig för mindre butiker. Det är en svart smal modell som tar liten plats och ser bra ut! Kassalådan har 3 sedelfack och 4 myntfack. Under myntfacket finns förvaringsutrymme för större sedlar som kan kommas åt genom att lyfta på myntfacket eller föras in i framkanten av lådan. Den har 15 programmerbara varugrupper direkt på tangentbordet med valfri text vilket ger tydliga kvitton. Kvittona skrivs på modernt thermopapper. Dagsrapporterna redovisar försäljning av varje varugrupp samt vilket betalsätt som använts och automatisk momsuträkning. Kassaregistret levereras med önskade varugrupper och kvittotexter programmerade.