Sökresultat för: ”

batteridriven gräsklippare säljes

Tidigare utannonserade

Nu säljer jag min koloni på Sommarfrid. Den är på 200 kvm och kostar 700 kr i arrende/år. Här finns ett litet hus och en redskapsbod med diverse redskap, gräsklippare och en "campingtoa". Växthus med automatisk fönsteröppnare. Här finns Päronträd, 5 Äppleträd och bärbuskar. Massor mer blommor och andra växter Batteridriven häcksax Vatten hämtas ute på gången, slang finns. endast seriösa köpare Ring eller maila Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Här finns chansen att införskaffa en lätt och smidig gräsklippare för den mindre tomten. En Boschklippare som går utmärkt och drivs av ett 36-voltsbatteri. 7 höjdinställningar och uppsamlare samt 2 st batterier och snabbladdare. Batteriet laddas upp till 80% på en timma och är fulladdat efter 2 timmar. Hat haft klipparen i 4 säsonger och är riktigt nöjd med den. Säljer den då jag fått ta över min pappas gamla bensinare och känner att den passar min tomt bättre.
Batteridriven gräsklippare från Ryobi - med stendött batteri. I övrigt en finfin maskin i mycket bra skick, alltid garageförvarad och med oanvänd uppsamlare och sidoutkast. Motorn är på 600W och klipper lika bra som de flesta bensinklippare, fast mycket tystare - bra för grannsämjan! Klippbredd 52 cm med multiclip / mulcher och den är självgående. Självklart får du med laddare och instruktionsbok. Batterierna är två sammankopplade slutna blyackumulatorer på 24 V, 12 Ah så allt du behöver för att få fart på den är två nya 24 V eller fyra 12 V eller femton 3,2 V eller någon annan lösning..
Uppladningsbar batteridriven gräsklippare. Säljes pga. flytt. Inköpt sommaren 2010. Köptes för 3995 kronor på K-rauta. Säljes för 2000 kronor.
Hejsan Batteridriven gräsklippare av märket Bosch Köpt 2010 säljes för halva priset! Endast telefonkontakt!