Sökresultat för: ”

azzaro möbler säljes

Tidigare utannonserade

Mörkbetsad lyxig tv-bänk (Azzaro)! Något mindre märke på skivan. I övrigt bra skick. Nypris: 7990 kr Storlek: Bredd: 180 cm Djup: 50 cm Höjd: 50 cm Utförande: VIT/MÖRKBETSAD SKIVA/METALLHANDTAG/FROSTAT.GLAS Övrig information: Azzaro har varit en populär i serie i många år. Mycket tack vare sin höga kvalitet och stora variationsmöjligheter. Den kan stå på ben eller vila på sockel. På alla vita modeller kan du byta toppskivan för att ändra möbelns karaktär. Välj mellan ek, wenge, valnöt eller körsbär.
Tv-bänk "Azzaro" säljes. Titta närmare på hur den ser ut här: http://www.lannamobler.se/sv/tv-bankar/voice-sideboard-azzaro-180-cm-2-skap2-lador Denna är helt vit, med sockel vilket passar tung tv/stereoutrustning. Övre mittlådan är utbytt mot extra hyllplan för att passa centerhögtalare. Extra lufthåll uppborrade i bakstycket. Tv-bänken är sliten och i behov av lite renoveringsfix sedan en flytt. Färg har flagat av på ett par ställen och det är en del repor. Dörrarna har gått sönder men limmats ihop igen. Men med lite fix har du en fin tv-bänk till ett bra pris. (Nypris runt 8000:-)
Säljer två styck cabinets (skåp med dubbeldörrar) OBS det ena UTAN dörrar! 80W X 40D X 137H per skåp. Modellen som på bilden - men mina skåp är helvita (EJ GLAS) med ekskiva upptill. Skåpen har flyttats runt en hel del och har sett bättre dagar, men fungerar som kontorsmöbel eller i ett hem där funktionen kommer före utseendet. Finnes skavmärken och borrhål och dörrarna är inte justerade. Säljes därför billigt - först till kvarn!! SKÅPEN MÅSTE BORT!!!!!
Fem stycken billy bokhylla björk samt tillhörande hörnsektion bortskänkes eller säljs till högstbjudande! Snabb avhämtning är en fördel! Hyllorna har måtten: Bredd: 80 cm, Djup: 28 cm, Höjd: 202 cm, hörnsektionen har samma höjd. Allt i toppenskick. På bilden syns inte alla bokhyllor men alla fem är i samma toppenskick. Samtliga hyllplan finns till alla bokhyllor har bara inte satt i alla på bilden. TV-bänk (180x50x50 cm) och byrå (135x40x40 cm) Azzaro i ek säljes! 500 kr/st. Ett gångjärn på TV-bänken har lossnat men kan fixas.
Azzaro tv-bänk/sideboard från Voice Furniture. Möbeln är uppdelad i tre sektioner. I respektive skåp finns en hylla. Dolt hål för sladdar finns bakom dörr. De frostade glasdörrarna släpper igenom signaler från fjärrkontroller. Azzaro tillverkas av Voice i Jönköping och strävar efter en egen profil för att tillverka möbler som kombinerar praktisk funktion med en vacker form som passar in i en modern livsstil Mått 180x50x50 Möbeln är i utmärkt skick ! Jag har monterat ned ramen för enklast möjliga avhämtning. Busenkelt att sätta ihop den. tar mindre än 5 minuter Nypris var 8000