Sökresultat för: ”

aya hagelbössa säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Ska se om det finns något intresse för min Hagelbössa sbs cal.12/70 som jag inte har användning av. Det är en Spansk tillverkad AYA årsmodell äldre! Det är ett arvegods och jag har inte skjutit ett skott med den men jag har gått igenom den och kollat så den inte är glapp eller sprucken! Jag vet att den varit sparsamt använd med det finns ju lite smårepor på den för det är ju trots allt bruks bössa! vapnet kräver licens.
Ladda för vårskyttet! Bra, vacker och prisvärd hagelbössa! Kaliber 12 Mycket fin Aya med vacker gravyr och speciell historia. Klassiskt modell "Side by side". Snyggt träslag i fint skick. För blyhagel. Total längd 114 cm. Jag har inte skjutit med den själv, utan köpt den från ett dödsbo. Kolven är för lång för mig och jag vill av estetiska skäl inte korta av den då jag använder en kortare Classic dam hagelbössa. (Vapen kräver licens. Ansökan om vapenlicens lämnas till polismyndigheten på den ort där du är folkbokförd).
Aya sbs till salu kaliber 12 bra skick vapenlicens krävs för detta vapen
hagelbössa kal 12 sida/sida AYA Licensplikt på detta vapen
Hagelbössa kaliber 12, dubbellpipig. Märket är AYA. Ej borrad. Den har varit i vår ägo i ett år. Mannen vi köpte den av sköt ett par harar för trettio år sedan, sen smorde han in bössan och ställde undan den för gott. Därför kan jag skriva att den är i nyskick. Licens krävs