Sökresultat för: ”

axolotl bebisar säljes

Tidigare utannonserade

Hej hej! Har några axolotl bebisar som är till salu. De är helt vattenlevande så behöver ett akvarium. Mina bebisar är nästan handtama nu vilket underlättar vid matningen. Bara att ringa vid frågor.
Har två stycken Axolotls som precis lagt ca 250 ägg (har inte räknat dem så noga...) Har inte mage till att "slänga" alla förutom de få jag själv vill behålla och kanske några jag säljer till djuraffärer. Så därför har jag bestämt mig att lägga in en annons här. Föräldrarna är en vit hona (leucistic) och en vild färgad hane. Äggen är lagda på vad jag tror ska vara den 14 dec, +/- 1 dag. Äggen har en vit/mörk färg blandning så tror att ungarna kommer bli riktigt fina! :) Jag kommer behålla dem tills de inte behöver levande föda och då skall de vara lite över 5 cm (ca. 5 veckor gamla) Här har ni all information om vad ni behöver veta för att ta hand om de små krabaterna: http://www.axolotl.org Jag bor i Helsingborg, Skåne och kontaktas på min mail. Sätter priset på 200kr bara för att jag vill ha seriösa köpare, om jag känner mig trygg i att du kan din sak och är förberedd på ansvaret som följer med är jag villig att sänka priset!
Axolotl (Ambystoma mexicanum) Bebisar från egen uppfödning säljes, viltfärgade samt leucistiska i olika varianter Från ca 5cm. Finns och hämtas i Borlänge. "Axolotl (Ambystoma mexicanum) är listad på bilaga B av rådets förordning (EG) nr 338/97 av den 9 december 1996 om skyddet av arter av vilda djur och växter genom kontroll av handeln med dem. Det betyder att vid handel inom EU behöver du kunna uppvisa lagligt förvärv när du säljer eller använder dina djur i andra kommersiella aktiviteter." Det betyder att du som köpare får med ett härstamningsintyg att det är jag som fött upp och dessutom ett kvitto av försäljningen.