Sökresultat för: ”

axla xct 40 säljes

Tidigare utannonserade

Säljer crosstrainer pga flytt. Inte mycket använd. AXLA XCT 40 Tydlig display som visar tid, distans, kaloriförbränning, hastighet, puls och effekt. Flera olika träningsprogram och handpulssensorer på det fasta handtaget. Inköpt 2008 på Sportex, nypris 3999:- Säljes för 1900:- Crosstrainern hämtas av köparen.
Jag säljer min Axla Crosstrainer XCT 40 Den drivs digitalt och behöver inte smörja hjulen för att det drivs genom el (man kopplar in den i vägen som en mobiltelefon). Den har en topp modern display som tar puls, kalorier, distans och man kan ställa in efter sin längd och vikt osv. Den klarar vikter upp till 150kg
Crosstrainer XCT 40 från Axla säljes pga av flytt. En stabil och bra maskin med dator för träning och resultat. Tyvärr ej mycket använd. Bruksanvisning med träningstips och strechövningar. Hämtas i Rydebäck.
En mycket stabil crosstrainer, Axla XCT 40, av högsta kvalitet i nyskick. Knappt använd. Kostade ny 5995 kr. Den har ett flertal träningsprogram, stor och tydlig display med inställningar för vikt, längd, ålder, pulsmätare, kalorimätare, varvmätare, distansmätare, olika motstånd som ställs in automatiskt, hållare för vattenflaska osv. En riktig proffsmaskin som är lätt att hantera.