Sökresultat för: ”

axkid babyskydd adapter bugaboo donkey säljes

Tidigare utannonserade

Säljer vårar babyskydd ink. basenhet med isofix fästen, aldrig krockad och har hanterats aktsamt. Pris 500:- Säljer också tillhörande adapter för stolen till Bugaboo Donkey. Pris 400:- Paketpris 800:-
2 st axkid babyskydd med bas, röd/svart. Fint skick, köpta vår 2013. Pris 1000 kr/st Bilbarnstolsadapter till Bugaboovagn (tvilling/Donkey). Vi har använt adaptern med Axkid stolarna på vår Bugaboo Donkey. Pris 500 kr.
Axkid babyskydd babyfix med tillhörande bas säljes. Detta är ett litet smidigt babyskydd med bra handtag. Vi säljer även adapter för axkid som man i sin tur kopplar till maxi cosi adaptor. Maxi cosi har adapter till många av dagens barnvagnar men vi säljer även till två - bugaboo donkey och bugaboo bee+. Vi har varit väldigt nöjda med möjligheten att flytta babyskyddet direkt till vagnen då många bebisar, och så även vår, somnar i bilen och i och med adaptorn har vi sluppit väcka henne. Babyskyddets bas kan sättas fast med bälte eller isofix. Om man ska ha med bebisen i en annan bil så kan man även sätta fast skyddet utan bas med bältet. Tyget på babyskyddet kan dras av och köras i maskin. Babyskyddet är från 2011 och är självklart krockfritt, vi hade vår bebis i den senast idag. Information om babyskyddet: http://www.bäst-i-test.se/Babyskydd Priser: Babyskydd inkl bas 400 kr. Axkid adapter 200 kr Maxi cosi adapter bugaboo donkey 300 kr Maxi cosi adapter bugaboo bee+ 200 kr Den som köper babyskyddet får köpa resterande delar till 25 % rabatt. Kontaktas helst via mail.