Sökresultat för: ”

axial ax10 säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min Axial ax10 scorpion. Den är i extremt fint skick för utom att det finns lite repor på karossen. Det medföljer inga ack eller laddare men det finns att köpa på hobbex för 299:- här är en länk med ack och laddare:http://www.hobbex.se/sv/artiklar/radiostyrt/tillbehor-13/laddare/paket-med-ack/laddpaket-ni-mh-1400mah-09a-peak.html måste tillägga att dom är väldigt svåra att få tag på för det här priset, den enda på blocket.se nypris är ungefär 2900:- och då medföljer inga ack eller laddare. MVH Daniel
Axial AX10 Scorpion RTR säljes eller bytes mot en 1:8 tävlings elbuggy. Crawlern levereras med sändare, ett nytt LiPo 5000mAh saddle pack. En ny 45T motor är monterad tillsammans med ett Traxxas XL-5 reglage. Nytt huvuddrev i reserv samt nya drivaxlar i stål medföljer. Jättefina Ripsaw R35 däck skickas också med på köpet. Det sitter fyra ledlampor på taket samt fram och bakljus. En extrem klättrare i stenig terräng. OBS! Ingen bil för fartdårar;-) Jag kan också sälja endast crawlern för 1700:- utan sändare, mottagare, däcken samt drivaxlarna. Flera bilder kan mailas.
Rock Crawler säljes, endast körd med fem gånger. Batteri och sändare/mottagare följer med i priset. Motorn uppgraderad till en GM Brushless "Dr. Speed" som är fullt justerbar. Connectors uppgraderade till guld.
AXIAL AX10 Crawler, ombyggd. Totalt ombyggd. Bl.a. dubbla 4-länkars upphängning som är justerbara. Nytt förlängt chassi för betydligt bättre framkomlighet och artikulation. Nya servoplattor med justermöjlighet för länkarmarna. Alla länkarmar är utbytta till längre. Vinklade undre länkar både fram och bak. HR breddningskit med möjlighet att välja 5, 10, 15, 20, 25 eller 30mm breddning per sida. 15mm breddad just nu. HB Rovers däck med mjuk foam. Viktade framhjul. Motorn är en Novak fiftyfive 55t crawlermotor, borstad. ESC är ett sidewinder med möjlighet upp till 3S lipo. BEC 5.5V/10A. Lipot är ett 1600mAh 2S. Främre styrspindlar i aluminium. 4WS, 4-hjulsstyrning. Dubbla 15kg aluminium coreless styrservon (möjlighet till individuell styrning fram/bak beroende på radio). Takbelysning med 4x LED. Slirkoppling monterad. Nylackat chassi samt karossplattor. Kört en gång! Har säkert glömt en hel del! Alla originaldelar medföljer för den som av någon anledning skulle vilja bygga om till original :) Även en del reservdelar och tillbehör. En pro-line bubblakaross medföljer oxå. Säljes utan radio. Komplettera med 2 eller 3-kanals och kör! Just nu kör jag med en enkel radio i 2-kanalsläge och det funkar kalasfint. Fler bilder och även en film finns på http://rsb.se/arena/showthread.php?t=63943 PRIS: 3300:- eller bästa bud, frakten inom sverige står jag för. Inga byten!
En Axial ax 10 Crawler med ett Novak rooster reglage och en Novak 55t motor. Nästan nya losi comp claws däck med dyngder i. Alu hasplåtar,mjukare fjädrar. 2 st sadelpack 1500Nimh batterier,och ett styrservo av okänt märke tror det ska var på 12kg följer med. Ej mottagare. Allt i bra skick.