Sökresultat för: ”

axelstativ säljes

Tidigare utannonserade

Canon s90 med alla tillbehör. Mycket fint skick. Hämtas i Aspudden, skickar ej. Egenskaper: 10 MP CCD med hög känslighet f/2,0 och 28 mm vidvinkels 3,8x zoomobjektiv med bildstabilisator Kompakt design och kontrollring på objektivet 3,0 tums LCD-skärm Dubbelt antibrussystem med DIGIC 4 Total manuell kontroll och RAW Smart auto-läge och Servo AF/AE Ansiktsigenkänning i-Contrast VGA-filmer (30 b/s) och HDMI hämtad från: http://www.canon.se/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/PowerShot_S90/ Har även en Zacuto "target shoter" axelstativ till försäljning. Säljes till Högstbjudande men för 3000:- släpper jag det direkt. (Nypris 4999:-) http://www.rajalacamera.se/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=TargetShooter
Säljer ett axelstativ som jag byggt själv. Nya såna kostar runt 7000kr och då är det i stort sett samma som mitt bygge förutom att dom har ett "känd" märke som ska tydligen säga att dom är i bättre kvalitet :) måtten är exakt som dom axelstativ som sälj av Scandinavian photo så man kan bygga på med follow-focus mm. Vikt. 900gram för hela stativet. Har en Canon 60D (bild) som jag använt med den och har även haft en 7-tums skärm på den utan problem. ( kameran på bilder följer inte med )
Säljer en Nikon 1 V1 med 10-30 mm och 30-110mm objektiv, SB-95 blixt, adapter för tillbehörssko, kameraväska och ett Hama Star 700 stativ. Filmar i otroligt bra HD och tar fantastiska bilder och har väldigt många features. Vid behov kan även Swedish Chameleon SC3 Tiny slängas in. Ett litet men stabilt axelstativ för filmning främst, men som även kan användas till foto. (Då kan priset höjas en aning.) Nypris(Utan axelrig): Ca 6000 SEK. Priset är diskuterbart. OBS: Lampan på bilden ersätts med SB-95 Blixten.
Hej, Säljer mitt nästa oandvända Cullmann 3400 videostativkit. Finns bruksanvisning och kartong. Stativ i nyskick och fungerar utmärkt. Lätt och proffsigt stativ. Går att dra upp "mittbenet" som då blir ett enbensstativ. Mycket bra "huvud" med löstagbar platta och vattenpass. Har endast används vid en inspelning av en teaterpjäs. Låter ett Cullmann axelstativ gå med gratis. Där saknas en låsskruv, annars fullt ok!
Nästan oanvänd rig från GINI Rigs som samlar damm! (vilket framgår av bilden, endast ihopsatt och testat typ 30 minuter). Går att bygga om och anpassa på alla möjliga sätt. Det som är med på bilden ingår inkl. followfocus. Gediget bygge helt i aluminium. Obs! Priset inkluderar eventuell frakt inom Sverige. Prutare & däcksparkare göra sig icke besvär!