Sökresultat för: ”

axelot albino säljes

Filmpack

Stockholm

Tidigare utannonserade

Tyvärr måste vi sälja vår Axelot (vattensalamander) som är albino. Vi har haft den i ca två år.Han är två decimeter lång och cirka 4cm hög. om du vill så ingår ett åttatal fiskar. Så länge annonsen finns inne så finns vår Henry kvar. Men han behöver ett nytt hem snarast! Finns även ett 200 l akvarium med ny pump och dekorationer som piratskepp(delat i två bitar) och kanon, säljes till lågt pris. Finns i Deje.
Hej nu säljer jag mina speciella salamander liknande varelser, det är roliga djur att titta på. Dem äter frysta larver som man kan köpa i alla djuraffärer (röda mygglarver), men frysta larver ingår i priset. Dem kan bli upp till 25-30 cm långa och bli 15år gamla, om inte mer. Fungerar inte med fiskar, antingen blir fiskarna mat eller så kan fiskarna ge sig på axeloternas gälar eftersom att dem är synliga. Men fungerar bra med malar som är ungefär samma storlek och sniglar. Speciellt roligt är det att mata dem, eftersom man kan mata dem direkt med händerna. Dem säljes tillsammans, och pris 600:- tillsammans. En är grå (bild) och en är albino med rosa gälar. Svarar på mail och telefon, Med vänlig hälsning, Pontus
På grund av flytt i augusti så måste jag nu tyvärr hitta ett nytt hem till mina älskade axolotlar som syns på bilden ovan. Det gäller alltså en vildfärgad (den bruna) och en golden albino (den gula), dryga 20 cm var. Deras namn är Zalth och Grus och de har bott ihop hos mig sedan våren 2011 och är ca 3 år gamla. Axolotl / axelot är en salamander med ursprung från Mexiko som mer och mer börjar bli ett populärt husdjur då de är otroligt charmiga och fascinerande och relativt lätta att sköta om. I stort sett det enda som bör tänkas på är mat tre gånger i veckan + vattenbyten var-varannan vecka. När det gäller föda så är de ej speciellt förtjusta i daggmask, men både mygglarver och pinkies (matar dock ytterst sällan med pinkies) går ner utan problem. Båda äter med god aptit och är helt friska. Mygglarver går att hitta i nästan varje djuraffär. De är frysta. Till axolotlarna följer ett 110-liters (94 x 41 cm) akvarium med tillbehör: Bänk till akvariet (96 långt, 42 djupt, 53 högt) Algskrapa Magnetalgskrapa Sand Riktiga växter + plastväxter Gömställe i form av skifferplattor, blomkruka och grotta Pump (Fluval U2 nypris 400 kr) Håv Luftpump + luftsten Termometer Mattång Slamhävert Akvariebakgrund Detta är alltså allt som kommer att behövas för att mina axolotlar ska klara sig i sitt nya hem. Bara axolotlar: 500 kr Axolotlar + akvarium + tillbehör: 1 700 kr Paketpriset kan diskuteras då det viktigaste är att de hittar en hängiven ägare. Vid tidigare erfarenhet av axolotlar och/eller akvarier kan priset tänkas sänkas ytterligare. Det går bra att kontakta mig både på telefon och e-mail.