Sökresultat för: ”

axcent armband säljes

Tidigare utannonserade

Säljer en 1 månad gammal , supersnygg Axcent klocka. En höstnyhet som heter duga! Uret är rosa och armbandet är i rosa och marinblått. Ett nåste i höst ! Säljer den pga att jag har en annan som jag jämt använder, så den här har bara legat ända sedan jag köpte den. Nypris ca 700:- Kvitto finns! Kan skickas för 25:- Hör gärna av er för mer information!
Säljer 4 st herr klockor av märket Axcent. Den perfekta julklappen till make, bror eller pappa! Den vänstra har ett fyrkantigt ur med läder band. Klocka 2 från vänster är ett runt ur med ett gummiliknande material i armbandet. Klocka 3 från vänster är ett mindre runt ur med läderarmband. Klocka 4 från vänster är ett riktigt snyggt ur i stål med stållänk i armbandet. Fräcka röda detaljer. Pris: 250 kr / Styck Vid köp av flera klockor kan vi diskutera pris.
Snygg, rejäl klocka i guldfärgat, rostfritt stål med digital urtavla med dag, tid och månad. Urtavlan är 3,5x3,5 cm. Armbandet 19 cm. Mycket fint skick Finns i Norrköping att hämtas skickas ej Ring Helst mvh
Axcent guldfärgat armband
Säljer tre herrklockor som bara blivit liggande i lådan på sistone. En svart från Kenneth Cole, ca 5 år gammal. 50 m water resistant. Rostfritt och läderarmband. Glaset börjar bli aningen "mjölkigt". Behöver nytt batteri. Pris 100 kr En brun nätt klocka från Lambretta. Tävlingsvinst i höstas. Använd max 5 gånger. Som ny. Pris 300 kr. Tuff klocka från Axcent (shuttle X7600) med vitt armband. Sparsamt använd. Pris 200 kr. Köp alla för 500 kr. Helst avhämtning. Om de skall skickas så betalar köparen frakt samt förskottsbetalning till bankkonto. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.