Sökresultat för: ”

aw nilsson barnvagn säljes

Barnvagn

Bromma

Tidigare utannonserade

Säljer nu min fina retro kombivagn från Aw Nilsson då den är för fin för att inte användas. Består av vit liggdel med ryggstöd, vit lift & fotsack. Sittdelen är ljusblå med sitt och liggläge och två lägen på fotstödet, orginalrem finns för att barnet inte ska trilla ur samt fotsack. Mycket fint skick och är fantastiskt skön att köra då den har ett härligt gung. Finns några fläckar på liggdelens sufflett men inget som stör. Pris: 3000:- Ring gärna el skicka mig ett sms på nr 0738-22 06 48
Säljer nu min fina retro kombivagn från Aw Nilsson då den är för fin för att inte användas. Består av vit liggdel med ryggstöd, vit lift & fotsack. Sittdelen är ljusblå med sitt och liggläge och två lägen på fotstödet, orginalrem finns för att barnet inte ska trilla ur samt fotsack. Mycket fint skick och är fantastiskt skön att köra då den har ett härligt gung. Pris: 1900:- Ring gärna el skicka mig ett sms på nr 0738-22 06 48
Barnvagn från slutet av 60-talet. Märke AWNilsson. Själva vagnen är i fint skick och hjulen är bytta så sent som i maj. Viss rost på underredet men det går att renovera efter behag och ork. Ordentligt upputsad ändå. Åkpåse i mörkblå manchester medföljer. Hämtas i Örebro.
Stilig retrovagn från slutet av 60-talet. Märke AWNilsson (Skåne). Gummidäcken är bytta förra året och därmed superfräscha. Åkpåse i manchester ingår. Hämtas i Kristianstad.
Denna fina barnvagn tillverkades 1967 av AWNilsson (som senare köptes upp av Brio). Den är använd till två barn på 60/70-talet och två på 00-talet. Har fått några små skavanker, men är fortfarande i fullt användbart skick! Klädd i ett tåligt galonliknande material (grått utanpå, mörkrött inuti), så extra regnskydd är helt onödigt! Höga hjul med skönt gung, som också ger högt lastutrymme i korgen inunder. Höjd på handtaget 90 cm, så den passar även för lite längre föräldrar. Bra krokar vid sidorna om handtaget som man kan hänga saker på Skumgummimadrass ingår och en fin skötväska följer med på köpet! (Pappan och bebin på bilderna ingår dock inte :-) Passar extra bra för sociala föräldrar - vi har ofta fått kommentarer från folk som haft liknande vagnar till sina barn eller själva legat i en sådan en gång i tiden. Pris för vagn med madrass och skötväska: 800 kr (Babylift som tidigare fanns i annonsen är såld.) Finns i Alingsås. Transport till Göteborg kan ordnas. Kan skickas med bussgods, köparen betalar i så fall frakten (459 kr).