Sökresultat för: ”

avslappnande massage säljes

Tidigare utannonserade

TM Eco fotmassör av Ek, dubbel Massör av ek för fotmassage - dubbla rullar gör att du kan massera bägge fötterna samtidigt. Perfekt för att stimulera de många akupressurpunkter som finns i fötterna och stimulerar på det sättet större delen av din kropp. En enkel trärulle som använts länge i Sydöstasien ger trötta fötter en underbar massage. Fotmassage förbättrar blodcirkulationen - förbättrad blodcirkulation underlättar näringsintag och avlägsnande av slaggprodukter. En fysisk stimulering av dina fötter sänder positiva impulser till hjärnan. Därigenom startas processer i kroppen som kan leda till självläkning. Fotmassage en lugn, varm och avslappnande effekt, samt minskar stress och oro. Mått 27.5x19 cmMer information
Jag är en Diplomerad massör som besöker mina kunder på deras arbetsplatser eller i deras hem.Jag kommer på besök em/kvällar och även helger.Har även en del fyrfota kunder med Photizobehandlingar och lätt massage.Utbildningen ligger dock än så länge bara på humansidan,animalsidan går på erfarenhetMassage ger smidigare muskler,mindre träningsvärk när man tränar och är allmänt avslappnande.Photizobehandlingar hjälper kroppen att läka snabbare vid muskelskador/inflammationer,fungerar även mycket bra på många eksem och sårskador.Jag tar 400:-/timmen ink. moms och jag tar inte ut körersättning.
Nydiplomerad hästmassör ht-11. Genom regelbunden massage och stretching ökar blodcirkulationen och musklerna får lättare att behålla sin rätta längd när de dragit ihop sig efter träning. Det ger en avslappnande känsla och är därför även bra för stressade och nervösa hästar. För frågor eller för att boka en tid maila mig för lättast kontakt. Skriv ditt nummer så ringer jag upp. Innehar FA- skatt Certifierad av KMR http://www.isabellashastmassage.n.nu/
ICA-förlaget. Första utgåvan, andra tryckningen uppl. 2005. 96 s. Inbunden. 26x18cm. 490 gram. Gott skick. Börja med avslappnande massage! Denna rikt illustrerade handbok i avslappnande och terapeutiska massagetekniker är upplagd så att den steg för steg i ord och bild visar hur man går tillväga då man masserar en partner eller sig själv. Här finns också speciella massagetekniker för att öka sin energi och för att lindra vanliga åkommor, som stress, oro och sömnlöshet, huvudvärk, bihålebesvär, förkylning och halsont, hosta och astma, värk i ländryggen, förstoppning, mensbesvär samt idrottsskador. Dessutom ett kapitel om läkande stretching. Boken ingår i en serie om 4 böcker som handlar om: massage, yoga, Pilates och benskörhet. Ca 365 färgfoton.
Ett presentkort på Ansiktsmassage värde 300 kr säljs för 200 kr. Detta ingår: - Fri bytesrätt - Djupgående rengöring - Avslappnande massage - Ansiktsmask Fri bytesrätt, går att byta till vad man vill på hemsidan som syns på presentkortet, förutsatt att det har ett värde av 300 kr. Det går att "uppgradera" och lägga till pengar på presentkortet, då blir också giltighetstiden längre. Företaget erbjuder olika upplevelser i olika städer, men främst i Stockholm. Giltigt t.o.m 2014 -04- 23 Jag står för frakt. Maila vid frågor / intresse!