Sökresultat för: ”

avskärmare rum säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Vi säljer: Vägg/avskärmare (IKEA) 850:- Vi säljer också: Litet bord 400:- Kopp Gustavsberg, 50-tal 500:- Väggen/avskrämaren består av 3 delar och är perfekt om man vill dela av ett större rum.
Nu säljer jag en av mina underbara handgjorda paljett-elefant-överkast som även kan sättas upp på vägg som dekoration eller avskärmare. Tygstycket kan få vilket rum som helst att lysa upp och anta en avslappnad bohemisk anda. På baksidan av det fina paljettmotivet har det sytts på ett ljust broderat tygstycke för att tyget ska vara fint även på baksidan. Bredd: 220cm Höjd: 260cm Finns på Södermalm/Zinkensdamm! Hör gärna av er om ni vill se fler bilder. Namaste!
En underbar 4 på 91 kvm i ett nyproducerat område vid kvarnbergsplan i huddinge. Ligger på BV. Ett badrum med badkar och toalett samt en separat toalett. Ett stort sovrum med en hel vägg med garderober. Två mindre rum med en garderob i vardera rum. Köket har en avskärmande vägg från vardagsrummet, sen är det stora ytor med öppen planlösning. Parkettgolv i hela lägenheten, stora fina fönster som håller ute i stort sett allt oljud. Ljusa färgval på väggarna i hela lägenheten. Badrummen är helkaklade och i ljusa färger dom med. Stor balkong/uteplats där man får plas med stort matbord och minst 6 stolar. Ett stort vindsförråd tillhör också. Lägenheten är helt fantastisk, den måste bli sedd! Bilder kan mailas vid intresse, men den ses bäst i verkligheten. Vi söker en trea eller fyra i huddinge, helst rådsvägen eller runt kvarnbergspan, men alla svar beaktas.
Välkommen till en mysig lägenhet med mycket charm. Belägen på tredje våningen i ett lugnt hus med fantastiskt fritt läge och stort ljusinsläpp. Arbetskök med välbevarade originalluckor samt kyl och frys från 2010. Helkaklat badrum från 2006 med dusch.Trevlig balkong med trätrall i söderläge utan insyn. På populära Väster bor man med närhet till busskommunikationer, livsmedelsaffärer, pizzeria, Nova Lund med mera. Lunds centrum nås på knappa tio minuter med cykel. Omgivningen bjuder på härliga grönområden. Planlösning HALL: Hall med grått stengolv och vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring i form av linneskåp samt dubbelgarderob med överskåp. RUM: Stort allrum som enkelt kan delas av med avskärmare eller liknande för att få en separat sovdel. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Charmigt burspråk invid utgången till balkongen som är belägen i söder och belagd med trätrall. Fantastiskt fritt läge med härlig utsikt och utan någon insyn. KÖK: Arbetskök med mycket ljusinsläpp från ett stort fönster. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Välskött skåpsinredningen i original, endast vitmålad. Vitt kakel ovan arbetsbänken. Spis från Elektro Helios. Halv kyl och frys från Elektrolux (2010). BADRUM: Helkaklat badrum från 2006 med ljusgrå klinkers och vitt kakel. WC, tvättställ och dusch. • Begärt pris: 795 000 kr • Avgift/hyra: 2 353 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. • Upplåtelseform Bostadsrätt. Andel i föreningen är 3,419 %. • Antal rum 1 + arbetskök • Boarea ca 31 kvm • Våning 3 av 3 • Hiss Nej • Föreningens namn Brf Glasmästaren • Allmänt om föreningen I föreningen finns 16 st lägenheter. • Övriga utrymmen Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. • Parkering Parkeringsplats går att hyra. • TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. • Internet- anslutning Leverantör: Com Hem. Säljes av ägaren.
Mycket fin lägenhet! Omtapetserat i alla rum med ljusa fina färger, nya luckor i köket, samt nytt badkar, allt 2012. Mycket fräsch! Två stora klädkammare. Fin uteplats med avskärmande häck. Varmvatten och parkering ingår i hyran. Söker endast lägenhet med uteplats.