Sökresultat för: ”

avregistrerad husvagn säljes

Tidigare utannonserade

Vi säljer vår gamla kära husvagn eftersom familjen utökas. Den har tjänat som sommarviste för son med flickvän. Husvagnen är en Bürstner Hs-Flipper 465t, årsmodell 1975. Vagnen är avregistrerad, men i fullt körbart skick. Den har varit uppställd inomhus varje vinter så den är fri från fukt, mögel och rost. Till vagnen hör förtält med tillbehör samt diverse andra attiraljer som reservhjul, vev för stödhjul, gasolflaska, plastdunkar m m
ca 30 st japanska vaktlar som lägger 10-15 ägg om dagen. i besättningen är det 3 stycken tuppar som du ska byta ut om du tänker avla fram mer. huset dom bor i är en husvagn som du kan dra efter bilen vill du ha förtält finns det med så veva upp benen och ta dom på semester vangen är avregistrerad och finns inte i registret längre säljes endast för att jag hade inte det intresset. så har du kunder kan du börja få betalt för äggen omg
Stor husvagn för permanent uppställning, avregistrerad. Allt fungerar, men är i behov av uppfräschning. Finns en gammal fuktskada i taket efter en läckande taklucka, läckan åtgärdad och fukten borta. Stor dubbelsäng, kassettoa, varmvatten, gasolspis och golvvärme. Stort förtält på ca 40 kvm, har själv aldrig haft det uppe, men bör vara komplett. Köpte själv vagnen i avregistrerat skick för temporärt permanentboende, har således inga papper. Årsmodell 2000, ligger över 100000:- "på gatan", blir din för 35000:- inkl tältet. Perfekt gäststuga. Maila vid intresse. Ej prut, fast pris. Superklipp!
Cabby Nova i bra skick säljes. Våningssäng istället för främre tvåsitsen med bord. 5 pers kan sova gott. Omklädda dynor och en del ommålat. Cykelställ. Toalett. Avregistrerad så den kräver registreringsbesiktning innan användning. Kan dock köras med varningstriangel bak vid hämtning. Inget mögel, luktar gott inuti. Trevlig vagn som kan användas direkt efter reg.bes. Hade tänkt att fixa mer med den men vi köpte en husbil istället så det är därför vi säljer med lite sorg i hjärtat.
Trailern har varit chassi till en husvagn och är avregistrerad. Den är ombyggd för att kunna transportera en liten båt runt hörnet ;-) Men det finns många mögligheter för att bygga om till det som du vill ha t ex för att transporterar byggskivor mm, montera en liten skogskoja till jakten, en bastu på hjul eller en lekstuga till barn ... Totallängd 5210 mm Ram till uppbyggnader Längd 3830 mm Bredd 1250 mm Inklusive nytt stödben Gör ett klipp för bara 2900 kr!