Sökresultat för: ”

avlivningshotade djur säljes

Tidigare utannonserade

Född: 2011-08-24 Avmaskad, färdig vaccinerad (2 ggr), ID-märkt med chip, besiktigad 2011-11-16. Alla papper från veterinären, samt en säck mat medföljer. Mor f.d. avlivningshotad/hemlös. Maine Coon blanding (50% enl. tidiager ägare). Jag tog hand om henne en vecka innan födseln. Far okänd. Hane: En nyfiken och lugn kille Hona 1: En mycket social och nyfiken tjej. Hona 2: Försiktig, lugn och social tjej. Hona 3: Liten viljostärk och nyfiken tjej. Dessa behöver ett hem så snabbt som möjligt, då jag inte har kapacitet till så många djur. Priset kan diskuteras vid snabb avgjörelse.
Nu är guldhamsterbröderna Bertil och Bosse 8 veckor gamla och söker nya hem. Båda pojkarna är kolsvarta med vitt på haka, tassar och mage. Nyfikna och pigga är de såklart! Pojkarna är "fosterbarn", omhändertagna pga avlivningshot och därför är det viktigt att du som är intresserad kan erbjuda ett livslångt hem. Är du sugen på att ge en liten hamster just det? Hör av dig på mail :) Oseriösa köpare göra sig icke besvär. Kan transporteras till närliggande orter, Växjö och Alvesta.
Änglakatten är en ideell registrerad förening som arbetar för att hjälpa hemlösa och avlivningshotade katter. Vi har för tillfället 6 katter som AKUT söker nya jourhem, 5 av de innan fredag. Du kan läsa allt om att vara jourhem på vår hemsida www.anglakatten.se (De kostar inte att vara jourhem men var tvungen att skriva ett pris) Vi har också katter som söker på permanent hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
I ett koloniområde utanför Katrineholm har 32 stycken katter räddats ifrån att bli skjutna. Vi söker just nu desperat hem till 6 st kastrerade och vaccinerade honor som har levt ute i det vilda, men som nu måste få chansen till ett bra och tryggt liv! Med rätt hantering, tålamod och förståelse kan dessa bli fina katter, MEN DE MÅSTE FÅ GÅ UT när de blivit "tama". De flyttar helst två och två! Ålder, gissningsvis 8 månader - 2 år. Finns det någon som kan tänka sig att hjälpa en avlivningshotad individ, SNÄLLA HÖR AV ER!!!