Sökresultat för: ”

avlastningsbord kök uterummet säljes

Tidigare utannonserade

Avlastningsbord i björk med mått bredd 42 cm, längd 188 cm, höjd 90 cm. 3 utdragbara lådor. Inköpt på Ikea
Säljes avlastningsbord Norden från Ikea i björk. Pris 600 kr Säljes pga flytt, i fint skick. Passar bra i kök eller uterum.
Villa om 100 kvm i avskilt och soligt läge. Om- och tillbyggt 1993. Underbar trädgård med odlingsland, bärbuskar och ett flertal olika fruktträd. Cykelavstånd till salta bad i Smarholmen och Lerkil. På tomten finns två gäststugor och villan har både uterum och balkong. Måste upplevas! Med cykelavstånd till havet ligger detta mysiga hus med en fantastisk och unik trädgård. Här kan man njuta av solen under hela dagen på någon av husets uteplatser, balkong eller uterum. Den vinterbonade gäststugan ger möjlighet för också den lite större familjen att få plats. Ett boende som bjuder in till avkoppling och trivsamma stunder! HALL Öppen och trevlig hall med avhängningsmöjligheter och plats för byrå eller dylikt. Snyggt sandfärgat klinker i röd ton på golvet som gör det lätt att hålla rent. Till höger ligger gäst-wc och till vänster gästrummet. Över ytterdörren sitter luftvärmepumpen som värmer upp huset. GÄST-WC Den lilla gäst-toaletten är utrustad med WC och tvättställ. På golvet ligger ett sandfärgat klinker. GÄSTRUM Gästrummet har god plats för två sängar och avlastningsbord. Rummet är ljust med ljusa tapetserade väggar och ett fräscht laminatgolv. Vacker utsikt mot en av trädgårdens dammar. KÖK Ljust, öppet och fräscht kök i lantlig stil med vita luckor. Två överskåp har vackert spröjsade glasdörrar och över bänkarna sitter det en ljus mönstrad mosaik. Köket är fullutrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt, ugn och microvågsugn. De många skåpen ger bra förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en plastmatta i snygg klinker-look och väggarna är vita. Rummet har fönster mot två väderstreck och plats för ett mindre matbord. SÄLLSKAPSRUM Sällskapsrummet har gott om plats för både matsalsdel och soffhörna. Från rummet har man utgång till det härliga uterummet och även husets stora balkong. På golvet ligger ett ljust fräsch laminatgolv. Den mysiga kaminen både värmer och skapar trevlig stämning. UTERUM Uteru...(Klicka på länken för mer information)
Ljus och trivsam bostad med genomgående parkett-/trägolv i välskött fastighet ett stenkast från Avenyn. Lägenheten ligger på plan 9 (av 12) med stor hiss i direkt anslutning till våningsplan. Samtliga ytterväggar har förstärkt ljudisolering vilket ger en mycket tyst och behaglig innemiljö. Tvättstuga finns i huset med stora tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Förutom ett större källarförråd finns även separata cykel- och barnvagnsförråd, samt möjlighet att hyra garageplats i huset. Lägenheten har också nyinstallerat fibernät med öppet stadsnät och möjlighet att själv välja operatör för TV, internet och telefoni. Innergården är barnvänlig och trivsam med grill- och lekplats. Badrum Två stycken badrum med kaklade väggar. Ett av badrummen är större med toalett, badkar och plats för tvättmaskin (hyresgästens/min egna kan säljas mot en mindre kostnad) och det andra är något mindre med dusch och toalett. Kök Ett stort och modernt kök med charmig köksö och generösa förvaringsutrymmen. Installerad fullstor diskmaskin (hyresgästens/min egna kan säljas mot en mindre kostnad) samt stor kyl och frys. Sovrum Lägenheten har tre stycken sovrum. Idag används ett sovrum till kontor, ett som matsal och ett som sovrum. Två av sovrummen är rymliga med plats för dubbelsäng. Rummen har även varsin rymlig walk-in-closet. Tredje sovrummet är något mindre än de andra två och har inbyggd klädgarderob. Vardagsrum Öppet och ljust vardagsrum med väl tilltagen yta. Utgång till rymlig balkong som har plats för omkring fyra personer samt grill / avlastningsbord. Kan även användas som ett extra uterum då det finns tak, skjutbara fönster, samt infravärme. ............................................................................................................SÖKES: charmig, central lägenhet (se områdesspec nedan), gärna i sekelskiftesstil. Storleken bör vara minst 3-5 rum/80-130 kvm. Hyran är av mindre betydelse vid rätt objekt. Vi trivs mycket bra i båda våra nuvarande lägenheter men önskar byte på grund av nya familjeförhållanden. Vid genuint intresse, skicka mejlsvar för vidare kontakt.
Lite "chubby-chick" i kraftig stil. Melerad. Lämpar sig utmärkt i hallen, köket eller varför inte uterummet? 51 x 51 cm, höjd 73 cm. Prutat och klart!