Sökresultat för: ”

avlastning hundar säljes

Tidigare utannonserade

Jag är en tjej på 25 år med fast inkomst som söker efter ett nytt boende. Jag har ett 7-16 jobb, men jag jobbar även med en autistisk pojke några timmar/vecka. Jag är även avlastnings "mamma" till honom var 3e helg. Jag har även en hund på 5år. Jag söker hellst efter boende med 3 rok, men även en större 2a är av intresse. (även större beroende på pris) Gärna med tillgång till uteplats eller trädgård, men ALLT är av intresse! För mer information kontakta mig på mailen eller via telefon: 070 2617667
Hej! Har en dvärgpinscher på snart 6 år som jag söker ett extra/avlastnngshem åt. Jag är flexibel men skulle behöva hjälp ca 2 helger i månaden och någon vardag ibland. Han älskar att gå långpromenader samt att ta det lugnt hemma, att få mysa och ligga nära i soffan är en favorit. Jag kan inte lämna honom själv så det är därför jag behöver lite avlastning. Är du intresserad eller har frågor är det bara att maila. Hoppas vi hörs.
Jag är en djurälskande tjej som varken har tid eller råd att skaffa en egen hund. Jag söker därför någon som inte har tid för sin hund alla dagar i veckan och vill ha lite avlastning. Det kan handla om någon veckodag eller en hel helg. Jag är student och pluggar mycket hemifrån och kan därför vissa dagar ge hunden tid och uppmärksamhet på dagtid. Ring gärna eller maila mig, jag är öppen för förslag och kan i viss mån rätta mig efter ditt önskemål. Ser fram emot att träffa dig och din hund! Mvh Malin
Vi har två st underbara,barnvänliga och gosiga chihuahuor som söker en extrafamilj/hem 2 veckor i månaden som avlastning...Det är 2st han hundar, jättemysiga men behöver lite mer stimulans pga brist på tid. Vi tänker oss, 2 veckor i månaden.Du får chans till att ha endast det bästa med att ha hund. Ägarskapet kvarstår samt ansvaret med det! Skriv om dig eller din familj, varför det är intressant för dig! Om det känns aktuellt skickar vi foton.Vi ser på dom som familjemedlemmar.
Vi älskar hundar men vill inte ha hund på heltid just nu. Så har du en hund som du ibland vill ha hjälp/avlastning med så finns vi! Vi har stor erfarenhet av hundar, vår sista hund dog i maj 17 år gammal.... Vi känner att vi gärna skulle vilja ha hund igen, men inte just nu på heltid! Så hör av dig om du behöver hjälp, vi bor med stora fina marker att röra sig i... OBS! Vi kommer inte att ta betalt för detta!!