Sökresultat för: ”

avlång sittkudde sittpuff säljes

Sittpuff jotex

Göteborg

Tidigare utannonserade

En annorlunda men snygg och praktisk sittmöbel, alternativt rolig i lekrummet. Färgen är brunmelerad och materialet är lite filtaktigt. Denna har används som sittmöbel i en designbutik. Den är fortfarande i väldigt fint skick och nytvättad. Den är väldigt stabil och det är ett ordentligt slitstarkt tyg som är avtagbart. Mått, B: 197, H: 40, D: 40cm.
Två bruna kuddar med stjärna på från Chilli, nypris ca 198kr. En avlång kudde med knappar samt en stor sittpuff med handtag, så man även kan hänga denna på väggen om man vill. Randiga i grått, vitt, blått. Nypris för dessa ca 600kr IKEA. Inga fläckar och i nyskick, har stått i garderob och säljes nu pga platsbrist. Paketpris för alla fyra.
Sideboard i indisk stil med bra förvaring. Gediget och bra skick. 150 cm brett 90 cm högt 45 cm djupt 2000:- Sittkuddar 100:- st Avlång randig 60:- Bokhylla i teak. 2 delar. 163 cm högt Nedre delen 38 cm djup Fint och fräscht skick för sin ålder. 2 små skruvhål på vänster sida på bokhylledelen. 1200:- Sittpuff Rörvik från Ikea. Cerise 150:- Fem sektioner i teak som går att kombinera ihop. Övre hylldelarna 500:- styck. Nederdelarna/skåpen 600:- styck. Barskåpsdelen 700:- Kan användas var för sig eller sättas ihop.