Sökresultat för: ”

avicii konsert 1 mars säljes

Klammer
F

Tidigare utannonserade

Biljetter till Avicii lördag 1 mars, extrakonsert, på Tele2Arena i Stockholm. True Tour 2014. 6 ST BILJETTER - DANSGOLV - Åldersgräns 18 år - Serveringsområden finns inne på dansgolvet och i foajé Säljer för 850 kr/st eller alla 6 för 4900 kr Biljetterna är skickade med brev så de kan hämtas ut i Södertälje/Stockholm eller skickas med brev. Köparen står för frakt kostnad. Kontakt sker genom telefon. Enklast är via SMS.
Har 2 st biljetter till aviciis konsert den 1 mars 2014, biljetterna är för ståplats / dansgolv då vi har fått förhinder och inte kan gå säljer jag dem för inköpspris då jag ej vill tjäna några pengar på dem, bara bli av med dem 600:- per biljett, säljer dem först och främst helst tillsammans finns 4 mil norr om örebro, kan även skickas med posten spårbar tjänst öppen för förslag på olika betalnings alternativ
Säljer 12 st AVICII biljetter, Parkett, till konserten den 1 mars 2014. Perfekt för team building, familjen, vänner, julklapp, födelsedagspresent etc.. Det kommer bli en oförglömlig kväll På Tele2 arena, som ingen kommer vilja missa. Man vet aldrig när AVICII kommer till Sverige igen. Hur som helst så vill man inte missa hans första konsert i Sverige. Priset för samtliga 12 biljetter är 9000kr. (Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär) Annars så säljer jag biljetterna för 800kr/st.
Hej Säljer 4 biljetter till Avicii's spelning på Tele2 Arena i Stockholm 1 mars 2014. Entre D, Dansgolv, Åldersgräns 18 år. Insläpp 18.00, Avslut ca 23.00 Pris: 800 kr/st Biljetterna är köpta på Ticnet den 23/12 och kan skickas efter betalning är gjord via banköverföring eller Swish. Dom kan naturligtvis hämtas i Vårgårda och betalas kontant på plats Mvh Daniel
Jag säljer mina 2 st ståplats Avicii biljetter till den 1 Mars! 600 kr/st Jag har e-biljetter. Om du vill att jag skickar biljetten via e-post eller om du vill att jag ska skriva ut biljetten och skicka med posten är upp till dig. Eller om du är i Göteborg kan du komma och hämta dem personligen. Jag skickar biljetten när pengarna är inne på mitt konto Sms:a eller ring om du är intresserad!