Sökresultat för: ”

avhämtning stuga säljes

Tidigare utannonserade

Säljer vårt presentkort till Åre Continental Inn kan nyttjas till maj-11. Gäller 5 personer i familjerum som har 2 st sovrum inkl halvpension under högsäsong. har kollat , finns rum nästan alla helger säsongen ut. hotellet har pool och är fräscht och fint, har byggt stuga i vemdalen så vi hinner inte utnyttja detta. Värde på detta är 6000 kr. Vid köp gäller avhämtning i hudiksvall eller insatta pengar på konto så skickas presentkortet som rekommederat brev till köpare mot självkostnad. skriver hemtelefon här så ni ser att detta är ok. tel 0650-10140 mvh per skoglund OBS skambud undanbedes!!
BRANDSLÄCKARE 6KG ABC PULVER Pulver är det mest mångsidiga och mest effektiva släckmedlet av alla. 6 kg pulversläckare rekommenderas normalt för användning inom kontor & industrin, hem och stuga. Pulver släcker brand i såväl fibrösa ämnen (trä och tyg) som i plaster, vätskor och gaser samt i elektrisk utrustning. Ord. pris: 399 kr Inkl. moms NU: 199 kr Inkl moms Endast för avhämtning i butik, vi har stor fri parkering utanför. Välkomna
Fin gammal soffa i behov av lite omvårdnad. Kan användas som säng när man lyfter locket och drar ut främre delen av soffan eller endast som förvarings utrymme om man önskar. Säljes billigt mot avhämtning från vår stuga i Österfärnebo. Avhämtning under valborgshelgen dvs 29, 30 april samt 1 maj eller på annat överenskommmet datum i Österfärnebo. Säljes i första hand till den som kan hämta valborgshelgen.
Silent 25 är ett kylskåp tillverkat med absorptionsteknik, som gör det så gott som ljudlöst och vibrationsfritt. Man kan ha det i stugan, köket eller till och med i sovrummet (plats för småflaskor i dörren) Bra för dig som alltid vill ha kyld dryck i sovrummet eller förvara smink och hudvårdsprodukter i skydd från värme och ljus. Fakta: ------- • Spänning: 230 Volt • Mått (B x D x H): 35 x 38 x 45 cm • Volym: 25 liter • Färg: Antracit (mörkt grå) Ordinarie pris 2012: 1.790,- Avhämtning från vårt lager i Västberga.
Har ett Playstation 2 som jag inte använder. Handkontroller, spel etc etc. Allt komplett. Går att spela DVD-filmer etc på den med. Perfekt för småbarnen eller att ha i en stuga och liknande. Pris: 400 kr, MYCKET billigare vid avhämtning och om du är trevlig (subjektiv bedömning). Jag har ingen lust att slänga fullt fungerande prylar nämligen. Finns på Södermalm i centrala Stockholm. Skickas ej. Bytes ej. Ring: 0702-742 742 (Larz)