Sökresultat för: ”

avgassystem speedfight 2 säljes

Tidigare utannonserade

Hej nu ska moppen bort, pga att den bara står, Det är en 06:a EU-moppe. 2010 renoverade jag moppen, jag bytte cylinder, kolv och tändstift samt nytt avgassystem, efter det så har den bara stått i stort sett helt oanvänd så den är i bra skick, endast gått nån enstaka mil med nyrenoverade motorn. lite repor på högra sidan samt att el starten är trasig är ända defekterna. På moppen sitter nu lite styling delar nude bar fotpinnar sidostöd handtag etc etc alla orginal delar finns kvar, bakspeglar, styr kåporna osv Du får hjälm kätting och godkänt lås med på köpet. Kan nås via Mobil eller mail.
Extremt fin Peugeot speedfight 2 30-moppe säljes. 580mil Ser ut som ny och går bättre än ny! Avstrypt variator och effekt avgas sitter på. Elstart och automatisk choke Däcken är som nya. Orginal avgassystem och strypningar medföljer. Orginal servicebok, kvittot från när den var ny och alla nycklar finns. Passa på att köp en bland de sista och finaste 30-mopparna. Jag har använt den till att köra till jobbet, körd på bästa Castrol 2-t oljan. Jag är vuxen och tänker inte "adda" någon på MSN eller svara på massa SMS.
Säljer en Väldigt välskött Peugeot Speedfighter 2 som min Sambo använt. Det finns inga synliga skador på den och den har bara gått 276 Mil (Ärliga). Det sitter ett effekt avgassystem på den, original följer med, Godkänt lås och eventuellt en hjälm följer med, finns även lite andra grejor som också följer med till den. För mer info ring mig. Mer bilder kan skickas vid intresse Priset är i och med att den är så välskött och har gått så få mil 11250Kr
Speedfight 2 -06 i bruksskick säljes. Just nu sitter ett "crosstyre" på. Men orginalstyre + kåpa medföljer. Nytt batteri, startar och går hur fint som helst. Trimcylinder + avgassystem sitter på nu, orginal medföljer. Skrapad vänster fram, annars helt okey för en 7år gammal moped. Som sagt den har sina skavanker men går alldeles utmärkt. Är även intresserad av byten allt av intresse. Annars är det bara att lägga ett bud.