Sökresultat för: ”

avgasrör till rieju rrx säljes

Tidigare utannonserade

Måste tyvärr sälja min rrx eftersom jag snart flyttar hem till Norge. Reg 06a. Har ungefär gått 900 mil (se bild) låset måste bytas eftersom jag inte hittar nycklerna (finns lås till ungefär 350 kr på http://www.cykelkraft.se/ProduktInformation/J17-071-10.phtml) om du inte önskar byta låset själv så kontakt mig så kan vi nog lösa nått. Jättefin! Underbar att köra. Har tagit ut pluggerna i avgasröret men om du önskar kan du få med dom. Du kan även få med hjälmen, fast den är lite sönder från han jag fick den av. Kontakta via mail, sms eller ringa.
Hejsan. nu är det dax att sälja mopeden. det är en rieju mrx/rrx 06a (obs) skitig på bilden. går mycket bra. sitter även en ny kolv i den som har gått max 15 mil. finns lite lack släpp på kåpor och sving, sedan är packboxarna i fram gaffelen dåliga så läcker olja men har nya packboxar liggandes till det. sedan med följer det ett extra kåpsett som det fattas 1 kåpa från. även medföljer ett trim avgasrör märke hebo. har även orginal fram lyktan till den med. Kollar mail dagligen ni kan även ringa mig efter kl 16:00 pga skola. Mvh Alexander
Tja, ska sälja mopeden nu har ej tid att köra den längre, den är i sjukt fint skicka den har aldrig vart trimmad det har heller aldrig vart några porblem med den. Den går bra i motor & låda och drar lite. Och den startar alltid på första kicken och är lugnt körd. Nya saker: Tank Avgasrör cromat underliggande Ny packad fram dempare Ny renoverade broms ok fram & bak kick & växelförare röda exolerade Det är säkert fler nya saker på mopeden som jag har glömt nu, men det är bara ringa och fråga. 0737850200
Bra skick, lågmilare. Endast gått 43X mil. Bra mönster på däcken. Stått inomhus, ej vinterkörd. Nylackerat avgasrör. Nya slangar i motorn. Ny kedja. Nytt styre. Ny baklykta, en snyggare LED-lampa(laglig!). Aldrig vart trimmat i min ägo. Tyvärr är bakbromsen trasig, kostar cirka 1000 kronor att fixa, därav det billiga priset på mopeden också. Det finns några mindre skavanker på lacken, repor och dylikt.
Rieju RRX SM -07. Har rullat 885 mil. Är första och enda ägaren. Mopeden är pluggad i avgasröret ifrån början och denna plugg finns kvar, dock är funktionen för den osäker, då moppen gör ca 70 km/h. Nyligen bytt växellåddsolja. Smidig hållare för skivbromslås finns monterad på moppen och självklart följer även skivbromslåset med. Nås fördelaktigt på sms eller mail, men kan även nås på telefon efter 18.00.