Sökresultat för: ”

avgasmätare opus säljes

Tidigare utannonserade

Passa på, nu säljer vi våran OPUS 40-D demomaskin som är i nyskick och har inbyggd höghastighets skrivare, oljetemp. mätning, varvtalsmätning. Den levereras med 1 års garanti och med extra filter, printrullar, instr. bok mm. Vi programmerar in erat verkstadsnamn utan kostnad. Denna maskin kan även enkelt byggas ut för att klara dieselbilar. OBS. Priset är inkl. moms. Vi byter även in eran gamla/defekta mätare.
Hej, Har en Opus 40b avgasmätare som jag vill sälja. likadan som på bilden. Det som är gjort med den är : * bytt alla filter * bytt packningar * Det runda batteriet i bak Med andra ord så är den nyservad. Pris är bud, riktpris 10 tusen. mejla eller ring för mer information. Går bra att smsa när som helst, ringa efter kl 16. tack! sökord : avgasmätare, verkstad, tillbehör, felsöknkng, verktyg, bilar.
Mycket fin avgasmätare som mäter CO,HC,CO2, O2 samt lambda. Helt genomgången med ny syresensor, sond,slang och instruktionsbok. Extern skrivare samt extra display kan enkelt anslutas till maskinen. Mätaren levereras kalibrerad och klar att användas,6 mån.garanti, OBS. pris inkl. moms.
opus 40 säljes alla service gjorda fungerar perfekt,kan skickas.
Beskrivning Opuskoncernens affärsidé är att utveckla, producera och sälja produkter och tjänster inom Automotive Test Equip¬ment, Vehicle Inspection Systems och Fleet Management för den globala marknaden. Produktområdena inkluderar avgasmätare, diagnosutrustning och automatiska testlinjer. Tjänster inkluderar drift av obligatoriska bilprovningspro¬gram. Koncernen säljer sina produkter och tjänster i över 50 länder och har cirka 170 medarbetare. Omsättningen 2010 uppgick till cirka 230 MSEK. Opus aktier är listade på First North Premier, NASDAQ OMX. Opus Prodox AB söker nu en erfaren systemutvecklare till en tjänst där du får arbeta med helheten från ax till limpa och du blir en mycket viktig kugge i ett internationellt spännande företag som sätter miljön i fokus. Dina kommande arbetsuppgifter omfattar projektledning, arkitekturdesign specifikationsskrivning systemutveckling/programmering C#, SQL och VB.NET. Du kommer att jobba med tekniker såsom Microsoft SQL, ServerWPF , Silverlight, WCM och MVVM. Opus erbjuder dig ett arbete med stor utvecklingspotential och stora möjligheter till personlig utveckling i ett expansivt företag på en intressant internationell marknad där du kan göra skillnad. Krav på person Vi tror att du är dataingenjör eller motsvarande och har ett genuint intresse för mjukvaru-utveckling och systemarkitektur i .NET. Du har minst fem års erfarenhet av .NET och har ett gedigen och bred kunskap inom systemarkitektur. Andra områden som du har gedigen kunskap inom är Microsoft SQL, Server WPF , Silverlight, WCF samt MVVM. Erfarenhet av webbutveckling ses meriterande. Opus är ett entreprenörsföretag som ställer krav på dig som person. Du gillar att driva projekt och arbeta självständigt från initiering till leverens. Du är ordningssam , ansvarsfull, strukturerad och har logiskt tänkande. Att du är en stresstålig och kommunikativ person ser vi som en självklarhet. I denna rekrytering har Opus Prodox AB valt att samarbeta med IT-Resurs. Urvalet sker löpande och det är därför viktigt att du snarast skickar din ansökan till katarina.hahn@itresurs.se. Märk din ansökan med ”Opus”. Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Katarina Hahn, 031-364 12 18. Välkommen med din ansökan!