Sökresultat för: ”

avfallskvarn d300 säljes

Tidigare utannonserade

AVFALLSKVARN D400 miljöartiklar.se erbjuder en fantastisk köksprodukt till kanske marknadens bästa pris, de som väl börjat använda en avfallskvarn kommer inte att sluta. En avfallskvarn har många fördelare så som! • Det underlättar att bara spola ner köksavfallet och bli av med det med en gång. • Minskar risken för att flugor, bananflugor och andra skadedjur dras till vasken eller din soptunna. • Vissa kommuner använder avfallet och bildar miljövänlig Biogas • Era hushållssopor minskar. miljöartiklar.se har tillsamman med en av världens största tillverkare av avfallskvarnar tagit fram två modeller anpassade för den nordiska marknaden D300 och D400, det som skiljer modellerna åt är att D300 är delvis ljudisolerade och D400 fullt ljudisolerad. Båda uppfyller Svensk standard del 2 särskilda fodringar på avfallskvarnar SNABBFAKTA D-seriens motor bygger på Siemens patenterade DC permanent magnet teknologin med en effektivitet på över 80 % och en rotationshastighet på 2800RPM. D-serien är lätt, Köksavfallskvarnen är konstruerad för att vara så lätt som möjligt ca 5 kg Det innebär att ni kan installera köksavfallskvarnen i en vanlig vask eller underlimmad vask - vilket gör att ni sparar pengar på installationen - Gladores kvarnar klarar ni av att installera själva om så önskas. D-serien har ett utvändigt skydd av slaghållfast ABS plast D-seriens stora rivverk med sina i delar titanium ger den mest effektiva rivverken i världen, unna dig inte något annat. När avfallet ramlar ner i det stora rivverket, sker den första fördelningen av två trubbiga upphöjningar i roterbara rivveket, därefter pressars avfallet ut av de titanium belagda vingarna genom 3-5mm hål - dvs inget avfall större än 3-5mm kan lämna rivverket. ÖVRIGT Garantin är 3 år i enlighet med konsumentköplagen och avfallskvarnen uppfyller Svenska Standard del 2 "Särskillda fodringar på avfallskvarnar". Fabrikatet är Gladore är en av världens största tillverkare av avfallskvarnar.
AVFALLSKVARN Gör det själv paket D400 miljöartiklar.se erbjuder en fantastisk köksprodukt till kanske marknadens bästa pris, de som väl börjat använda en avfallskvarn kommer inte att sluta. En avfallskvarn har många fördelare så som! • Det underlättar att bara spola ner köksavfallet och bli av med det med en gång. • Minskar risken för att flugor, bananflugor och andra skadedjur dras till vasken eller din soptunna. • Vissa kommuner använder avfallet och bildar miljövänlig Biogas • Era hushållssopor minskar. miljöartiklar.se har tillsamman med en av världens största tillverkare av avfallskvarnar tagit fram två modeller anpassade för den nordiska marknaden D300 och D400, det som skiljer modellerna åt är att D300 är delvis ljudisolerade och D400 fullt ljudisolerad. Båda uppfyller Svensk standard del 2 särskilda fodringar på avfallskvarnar Gör det själv paketet innehåller de produkter som du behöver till en normal installation, så som rör, luftströmbrytare m.m. SNABBFAKTA D-seriens motor bygger på Siemens patenterade DC permanent magnet teknologin med en effektivitet på över 80 % och en rotationshastighet på 2800RPM. D-serien är lätt, Köksavfallskvarnen är konstruerad för att vara så lätt som möjligt ca 5 kg Det innebär att ni kan installera köksavfallskvarnen i en vanlig vask eller underlimmad vask - vilket gör att ni sparar pengar på installationen - Gladores kvarnar klarar ni av att installera själva om så önskas. D-seriens stora rivverk med sina i delar titanium ger den mest effektiva rivverken i världen, unna dig inte något annat. När avfallet ramlar ner i det stora rivverket, sker den första fördelningen av två trubbiga upphöjningar i roterbara rivveket, därefter pressars avfallet ut av de titanium belagda vingarna genom 3-5mm hål - dvs inget avfall större än 3-5mm kan lämna rivverket. ÖVRIGT Garantin är 3 år i enlighet med konsumentköplagen och avfallskvarnen uppfyller Svenska Standard del 2 "Särskillda fodringar på avfallskvarnar".
Gladore Avfallskvarn D300 är en av de finare modellera ur Gladores produktsortiment och är en av våra absoluta storsäljare. Den passar utmärkt i Svenska hem och klarar den större familjen utan problem. D-serien bygger på Siemens patenterade DC permanent magnet teknologin med en effektivitet på över 80 % och en rotationshastighet på 2800RPM. D-serien är lätt, Köksavfallskvarnen är konstruerad för att vara så lätt som möjligt ca 5 kg Det innebär att ni kan installera köksavfallskvarnen i en vanlig vask eller underlimmad vask - vilket gör att ni sparar pengar på installationen - Gladores kvarnar klarar ni av att installera själva om så önskas. D-serien har ett utvändigt skydd av slaghållfast ABS plast Ytterhöljet klarar av slag och hög temperatur - vilket gör att köksavfallskvarnen klarar av att sitta under vasken utan att gå sönder om den utsätts för normal användning. D-seriens stora rivverk med sina i delar titanium ger den mest effektiva rivverken i världen, unna dig inte något annat. När avfallet ramlar ner i det stora rivverket, sker den första fördelningen av två trubbiga upphöjningar i roterbara rivveket, därefter pressars avfallet ut av de titanium belagda vingarna genom 3-5mm hål - dvs inget avfall större än 3-5mm kan lämna rivverket. Övrigt Garantin är 3 år i enlighet med konsumentköplagen och avfallskvarnen uppfyller Svenska Standard del 2 "Särskillda fodringar på avfallskvarnar". Fabrikatet är Gladore är en av världens största tillverkare av avfallskvarnar. skvarnar.
Kvarnar fån Gladore Electric Co. Ltd. Gladore är idag en av världen största tillverkare av avfallskvarnar och vattenfilter, och har ett brett utbud av matavfallskvarnar. I Sverige lagerför vi kvarnarna D300, D400, D600, Där D600 främst vänder sig till restauranger. Avfallskvarn Gladore D400 Avfallskvarnen kör kontinuerligt matad vilket innebär att kvarnen kan vara på under tiden som ni matar i matavfall i kvarnen, det är det absolut bästa, enklaste och komfortablaste sättet att använda en avfallskvarn på. Kvarnen har ett rivverk i rostfritt stål med Titanium belagda delar för att få ut den högsta möjliga livslängden, kvarnen är ljudisolerad med ett skal i snyggt metallikfärgad djupblå. Den skämmer sig inte under vasken :-) Kort sagt så får ni en avfallskvarn av hög kvalité till ett riktigt bra pris. Gå in på www.miljoartiklar.se för mer information eller maila oss på vår mail adress
Kvarnar från Gladore Electric Co. Ltd. Gladore är idag en av världen största tillverkare av avfallskvarnar och vattenfilter, och har ett brett utbud av matavfallskvarnar. I Sverige lagerför vi kvarnarna D300, D400, D600, Där D600 främst vänder sig till restauranger. Avfallskvarn D400 Avfallskvarnen kör kontinuerligt matad vilket innebär att kvarnen kan vara på under tiden som ni matar i matavfall i kvarnen, det är det absolut bästa, enklaste och komfortablaste sättet att använda en avfallskvarn på. Kvarnen har ett rivverk i rostfritt stål med Titanium belagda delar för att få ut den högsta möjliga livslängden, kvarnen är ljudisolerad med ett skal i snyggt metallikfärgad djupblå. Den skämmer sig inte under vasken :-) Kort sagt så får ni en avfallskvarn av hög kvalité till ett riktigt bra pris. Se även vårt gör det själv paket som innehåller även ett rör och strömbrytar paket för endast 2495:- http://www.miljoartiklar.se/?category_id=&item_id=20002 Gå in på www.miljoartiklar.se för mer information eller maila oss gärna