Sökresultat för: ”

avfallshink säljes

Tidigare utannonserade

TILLFÄLLE ATT FYNDA, FÖRST TILL KVARN......... Säljer här ett jättefint, omsorgsfullt målat rosa skötbord i trä för 250kr!!! Skötbordet är inköpt från Ikea och jag har omsorgsfullt målat den i en ljusrosa nyans, och det är i ABSOLUTA NYSKICK, ytterst lite använt! Fin, fräsch matchande skötbädd från Barnparadiset ingår! Allting i ABSOLUTA NYSKICK, knappt använt pga platsbrist. Står förvarat i förrådet. På köpet skickar jag med ett gäng tillhörande avfallshinkar för blöjor mm Grejerna finns att hämta i Brandbergen/Haninge - dag som kvällstid. Snabb affär önskvärd pga platsbrist. Endast mejlkontakt! FÖRST TILL KVARN..... Så länge annonsen finns kvar, finns sakerna kvar! VÄLKOMMEN!
Säljer tygblöjor, för hela blöjperioden. Alltså från nyfödd bebis tills blöjan inte längre behövs. Pocket-tygblöjor. Som man kan justera storleken på med hjälp av knappar. 20 stycken tygblöjor med 20 st inlägg, 4 stycken tjockare inlägg till nätterna, 2 stycken tygpåsar att lägga de använda blöjorna i. Följer även med en avfallshink till tygpåsarna. Endast 3 stycken är använda, då det inte passade vår livsstil. Men de fungerar superbra! De är alltså oanvända, alla förutom 3 stycken. NYPRIS: 4500 kr. ALLT för 3000 kr. Billigare vid snabb affär. Finns i Åmål :). RING GÄRNA!
Vitmålat Ikea skötbord. Avskavt på vissa ställen, bara att måla på lite ny färg om så önskas. + skötbädd med märken men märks ju inte när man har klädseln över. + 5 st klädsel till skötbädden, varav två svagt missfärgade i tvätt. En (den med katten) är eg ngt för stor men också den köpt på Ikea (vet inte vilken skötbädd den hör till eg). + en avfallshink och en förvaringslåda som hänger på sidan. Jag har förvarat krämer etc i dessa. + tre plastkorgar som jag haft blöjor, våtservetter etc i. Allt utom plastkorgarna är inköpta på Ikea.
Bok vita skattkammaren 100kr Mattallrik (varmvatten) 20kr Badhanduk med huva 30kr Toalettring mjuk med handtag 100kr Avfallshink för blöjor 50kr Spjälsängsskydd till kortsida 50kr
FINNS FÖR VISNING I HELSINGBORG from 27/5. Fiat 2,3L multijet på 131hk. A/C i förarhytten. 6vxl låda. Euro-4 motor, grönt miljömärke. Mätarställning vid leverans ca 50mil. Extrautrustad med Fiat Maxichassi, dekorset, bodelsbatteri, madrassklädsel, reservhjul, panoramtakfönster och fönster och avfallshink i bodelsdörren. Obs med grå-silverfärgade bodelsväggar. Farthållare. Centrallås. Back-kamera. Utrustad med följande paket; Paket Exklusiv Silver-grå;Pliseé mörkläggningsgardiner i bodelsfönster. Panoramtakfönster i bodel. Panoramatak-fönster i sovrum. Mörkläggningsgardiner i sidofönster i förardelen. Kylskåp 150L (istället för 104L) Spinflow gasolspis med glaslucka, och gasolugn. Gråvattentank isolerad och uppvärmd. Belsyning i garderob. Belysning i garage. Backvarnare. Värmare Truma Combi 6 (istället för Combi 4). TFT-hållare. Stödben bak. Insektsnät i bodedelsdörr.+ sidoväggar i Silver-grått. Paket Komfort-plus; Klimatanläggning i förardel. Airbag på passagerarsidan. Elektrisk inställbara ytterbackspeglar med värme. Farhållare. Radioförberedd förarhytt. Radioantenn i ytterspegel. Inbyggt stolsunderrede i förarhytten. ASR + ESP + Dimljus Paket Nordic; Elektrisk golvvärme. Värmare Truma Combi 6E med elkassett 220v (istället för combi6) Planlösning; enkelsängar i aktern med garage under. Dubbla garagedörrar. Garderob. Vinkelkök med gasolspis och vask. Spinfloespis med gasolugn. WC med dusch. Halvdinette med sidosoffa och vändbara stolar i förarhytten. Längd 7,36m, bredd 2,33m, höjd 2,76m. Totalvikt 3500kg = B-körkort för alla. Leveranstid f.n ca 2-3 veckor helt färdig i Sverige. Köp tryggt genom ett företag som funnits till sedan 1975 och aldrig haft något ärende hos allmänna reklamationsnämnden. Vi erbjuder givetvis finansiering, i upp till 15 år. OBS förväxla inte oss med annat företag som tagit ett snarlikt telefonnummer. Priser avser färdig bil i Sverige inkl 25% moms och registrerad som personbilsklass 2.

... eller prova att söka på avfallshink kök