Sökresultat för: ”

avenyn bostadsrätt säljes

Tidigare utannonserade

Äldre trea (-40-tal). En av få lägenheter som fortfarande är hyresrätt i en fastighet med bostadsrätter. Marmorfönsterbrädor. Parkettgolv i alla tre rummen. Marmorgolv i hallen. Nyrenoverat kök. Klädkammare. Kanonläge! Lugnt men centralt. Spårvagn utanför. 15 minuters promenad till avenyn. Nära Haga. Gemensam takterass med grill. Motionsrum och tvättstuga i källaren. Både källar och vindsförråd finns. Balkong mot Västergatan. Lägenheten är sliten och behöver fräschas upp. Vi är intresserade av att byta till en lägenhet i markplan med uteplats mot skog och natur. Alt. hyra hus.
Hej! Pga av flytt till London vill jag nu hyra ut min fräscha bostadsrätt. Till att börja med hyr jag ut den från mitten/slutet på februari till slutet på november, men chans för förlängning. Jag hyr ut lägenheten möblerad. El, vatten och bredband ingår i hyran. Lägenheten ligger i Johanneberg vilket är väldigt nära både till Chalmers, korsvägen och avenyn. Ni kan emaila och lämna telefonnr så ringer jag upp. Mvh Therese!
Lägenhet uthyres korttidsperiod mellan 27 feb till 1 juli. Bostadsrätt på 2 rum och kök, 56m2. Centralt läge i Mölndal, med runt 5min gångpromenad till spårvagnar och bussar. (2 & 4an går vart 5te minut och tar ca: 12min till Avenyn eller 18min till Centralen). Lägenheten har tvätt/tork maskin, diskmaskin, 100mbit trådlöst internet, balkong. Uthyres möblerad. Deposition 6500kr, kontrakt skrives ihop med föreningen. I hyran på 6500kr ingår internet, el, vatten, räntekostnader m.m.
Mysig lägenhet i Munkebäck med lugna och trevliga grannar. Nära till Ica Kvantum, Coop Konsum och Skatås och Härlanda samt Delsjön. Tryggt och mysigt. 10 minuter till Centralstationen med buss eller spårvagn (finns 3 alternativ). Lägenheten är helt nytapetserad och otroligt fin. Läget är ett utav de bästa i Göteborg! Comhem och Tele2 finns som bredband möjligheter. Möjlighet till gratisparkering på gatan eller hyra fast plats för en avgift/månad. PS: Kostar 100-130kr med taxi från avenyn/stan om man skulle vilja lyxa till det! Även intresserad av blivande bostadsrätter.
Jättefin lägenhet med nästan 4 meter i takhöjd på Vasagatan inom kort gångavstånd till bl.a. Slottsskogen, Linnégatan, Haga, Nordstan, Kungsgatan, Avenyn, Göta älv och Chalmers. Hela lägenheten är totalrenoverad 2001 med nya golv, nytt kök och nytt badrum med stort badkar. Samtliga fönster vätter in mot lugn mysig kullerstensbelagd gård, mycket tyst och inga problem att sova med öppet fönster. Lägenheten ligger 1/2 trappa upp och har därför ingen insyn. Samtliga rum har fint parkettgolv och alla fönster är stora med djupa nischer och vätter in mot den lugna innergården. Bra planlösning med rymlig klädkammare, helkaklat stort badrum med badkar, kombinerat vardagsrum/matsalsrum på nästan 30 m2, välplanerat genomgångskök med diskmaskin. Tvättstuga och förråd i källaren. Blivande bostadsrätter SÖKES i första hand. Mindre lägenhet i närheten av Slottskogen sökes i första hand t.ex. i Annedal, Linné, Vasa, Majorna. Kontaktas gärna via Epost.