Sökresultat för: ”

avelshane perser säljes

Tidigare utannonserade

Vi måste omplacera vår fina kille pga han är dominant mot alla våra andra katter här hemma. Han är världens keligaste,goaste,pratsjukaste, har hela paketet av det goa. Så detta är inget roligt beslut vi får ta. Han är född 2007 i november. Är idag kastrerad. Har varit vår avelshane innan. Vi söker ett hem med massa tid och kärlek. Inget hem där han ska behöva gå ensam hela dagarna. Han kommer inte överens med kastrerade el steriliserade katter heller. Så helst ett hem där han kan få vara i sällskap med dig el ev en kattvan hund. Han är uppvuxen här med våra hundar. Gärna ett ställe där det finns en uteplats, altan att se på fåglarna, och annat spännande. Om ni känner ert hem kan vara rätt, skriv vad ni kan erbjuda. Skriv några rader till mig, berätta om er, hur er familj ser ut, hur ni bor, jobbar osv. Vi tar ut en symbolisk summa till rätta hemmet.
Har tvingats kastrera min avelshane och nu trivs han inte längre ihop med mina andra katter. Han är en riktig nallebjörn som söker ett eget hem men människor som bara älskar honom Han är en riktig knäkatt som älskar att gosa och kela. Van vid bad fön och hund. Han har självklart stamtavla och är vid leverans veterinärbesiktigad. Är du intresserad och har fler frågor är du välkommen att höra av dig.
Mycket social och trevlig perser säljes till sällskap alt avel. Har lämnat kull. Jazz är efter fina PKD fria föräldrar med ryska linjer, pappakatt är EC (One Show Grand) Malinka Bogdan och mammakatt är Categoris Judith med linjer efter Lisa Light, Blueskyeys mm. Vid intresse av avel, se stamtavlan på min hemsida. När Jazz flyttar är han vacc, chippad, bes och han levereras med Sveraks stamtavla. Priset är 1500:- till sällskap. (kastreringskostnad på ca 500:-tillkommer) Vill du använda honom i avel eller låna honom som avelshane, så får du gärna kontakta mig för pris. Mer info får du om du mailar mig,vill du kika på min hemsida så går du in på www.categoris.se
Pga osämja bland våra katter behöver vi tyvärr omplacera vår chinchilla kille. Han är 1,5 år, har fin stamtavla och har genomgått tester för avel hos veterinären. Vi har själva fått jättefina ungar efter honom! Är du intresserad så kontakta oss först via mail och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda honom.