Sökresultat för: ”

avelshane mops säljes

MOPS
F
Mops

Askersund

Tidigare utannonserade

Nu har vi beslutat att lämna ut vår underbara mops hane på foder, blir 1 år i juni. Hemmet otroligt viktigt och det skall vara rimligt avstånd från Borås. Detta är vår avelshane. Utställningsintresserade självklart ett plus men inget måste =) Skriv ihop ett mejl och berätta vad du/ ni har att erbjuda vår kille för hem så hör vid av oss vid intresse! Mejl är första kontakt så kommer tyvärr inte ringa upp om ni bara mejlar ert nummer.
våran älskade mops tycker inte det är kul att vara ensamhund. han är så ledsen och deprimerad sedan vår andra hund försvann. Så vi tänkte se om det finns någon där ute som har andra mopsar som vill ha en till. Gärna till utställningsintresserad och uppfödare där han kan bli avelshane. Han är jätte fin och har fått mycke fin kritik på alla utställningar :) han är registrerad i skk. super snäll och lydig älskar att vara lös och lyssnar jätte bra, van vid katt fast han jagar den hela tiden ( kanske han slutar med när han får hundkompis att leka med) Hör av dig endast om du är seriös och har hundkompis till honom :)
Mops hane sökes för avel ej krav på skk regg.. Max 2000kr. Endast tel. svar. Mobil: 0723960833
Sjuåriga Ahlehoff's Dragonheart Fin stamtavla med danska föräldrar. Har 8 kullar efter sig och är en mycket fin rutinerad avelshane. Språngavgift 2000 1500 för varje levande valp. Omparning om tiken skulle gå tom. För mer info så ring gärna mig på 0737145869