Sökresultat för: ”

avelshane katt säljes

Tidigare utannonserade

Meriterad fd avelshane "Gypsy Rider"säljes pga att han och vår honkatt inte kommer överens. Gypsy är en mycket vacker, mycket intelligent och rolig katt. Dessutom kelig och lekfull, väldigt uppmärksam på vad husse och/eller matte vill att han skall göra. Därför är det med stor sorg vi valt att omplacera honom. Du/ni som tänker er att ta in honom hos er får en underbar katt med stor personlighet. Gypsy är född 2009-05-15. Stamtavla, vet besiktning, id märkning, certifikat från utställningar medföljer.
Söker en fodervärd till min 2-åriga Devon Rex kille. Han har tre kullar efter sig varav två hos mig. Har gett friska och mycket sociala kattungar. Sleipner är reg. i SVERAK och har LO-stamtavla. Söker nu en ny avelshane och vill endast att en hane ska bo permanent med honkatterna. Sleipner är väldigt go, social och orädd kille. Gillar att mysa i soffan. Devon har ju kort päls så dom gillar värme och att vara nära dig. Om du skulle vara intresserad av honom kan du ringa mig så berättar jag gärna mer om honom och du får tillfälle att berätta om dig. Monika Berg Cutecurls Katteri 073-0342720 Säljer ej katt yngre än 12 veckor
Hej! Jag har en perser-hona som snart blir tre år. Jag inser att om jag vill ha kattungar är det nu dags om någonsin. Då jag är lite skeptisk till strikt avel blandar jag gärna med annan raskatt. Min hona heter Pyret och är en fantastisk katt med stamtalvla och hela det kittet. Hon är extremt kelig, väldigt personlig och tar någon timme av dagen till att sprätta runt. Ett praktexemplar på väldigt tjusigt och kärvänligt husdjur! Är du intresserad diskuterar vi omständigheter och förutsättningar efter upprättad kontakt!
Stor, fin, helvit och vänlig hankatt, (utan stamtavla) med vackra ögon. Han är född december 2011. Han väger 4,6 kg han får vackra ´kattungar bilder kan skickas Pappa till fyra kull i detta år Viktigt att tänka på: att ha en okastrerad hankatt innebär att katten kan strila, göra revir jama då han vill ut på friarstråt Vi vill att han ska få det bra i sitt nya hem och att den nya ägaren är införstådd med hankattens beteende. och att denne person vill kattens bästa Maila eller ring för mer information.
Vi har nu bestämt oss för att sälja vår mycket vackra katt Golden Prins. Han är född 30/5 -13 och skulle bli vår nya avelshane i framtiden. Underbart kelen och social, en snäll kille som skulle passa som myskatt hos någon familj eller avelshane då han är mycket vacker. Han är red shaded silver vilket är en ovanlig färg och kul att avla på. Han har full stam, vaccinerad,avmaskad, besiktad(navel bråck och testikel kontrollerad ua.)chippad. Endast seriösa spekulanter.