Sökresultat för: ”

avelsägg dv silkeshöns säljes

Tidigare utannonserade

Letar efter avelsägg från vita Silkeshöns 10-15 st skickas eller kan hämtas om avståndet inte är för långt Mvh Lisa!
4 st silkeshöns säljes, 2 vita och 2 röda, väger runt 500-600gr, cirka 8 mån, värper, 75kr/st Araucanakycklingar rumplösa, 2-3 mån gamla, vita, några med lite brunt, ej könsbestämda, 65kr/st Dv kochin, en blå, en vit och en svart med brunkrage 2-4 mån gamla, hönor, 65kr/st Dv kochinkycklingar en vecka gamla, ser ut att bli flest svartvitfläckiga 40kr/st+5kr per vecka Avelsägg dv kochin 10kr/st, i gruppen går vita, svarta, spättade, pärlgrå, svart- och blåvitfläckiga hönor och tuppar. Det går även en gammal guld svartbandad höna med, men jag tror inte hon värper. Avelsägg araucana rumplösta med skägg. 15kr/st. I gruppen går en vit tupp, en vit höna, en viltfärgad höna och en dåligt tecknad vetefärgad höna. Avelsägg brahma stor. 15kr/st. I gruppen går svarta, blå och spättade höns och tuppar. Avelsägg jumbovaktel 6kr/st från vita med lite brunt, honungsfärgade och viltfärgade. Mina vaktlar väger mellan 280-300gr
Kycklingar finns av diverse raser OBS nu finns det BARA ett gäng dvärg Kochin kycklingar kvar kläckta den 27-28 maj. Nästa kläck kommer att ske runt 26-27 juni förhoppningsvis mycket Hedemora så till alla er som frågat efter det, det är på gång. Hör av er om ni vill boka kycklingar!!! Just nu har vi dagsgamla kycklingar. OBS inga äldre djur finns nu. Dessa kycklingarna är osorterad och vi vet inte om det är tupp eller höna! Raser : Dvärg Kochin. En lugn och vacker nybörjar ras som blir väldigt tama och mysiga. De håller sig i trädgården och är lätta att stänga in då de inte är speciellt flygiga. De är väldigt goda mödrar och ruvar gärna fram egna kycklingar. Lägger fina små ägg, väldigt trevliga och sällskapliga familjemedlemmar. Hedemora höns En svensk lantras som har funnits och anpassat sig till det svenska klimatet och våra förutsättningar under mycket lång tid! Det är en ras som passar väldigt bra som hushållshöns. De skiljer sig ofta stort i färger och man kan se de i de flesta olika variationer. De är goda foderomvandlare och hålles med fördel lösgående hemma på gården eller tomten. Lägger bruna ägg som lagom stora. Även dessa är goda ruvhönor som gärna ruvar fram sina egna kycklingar. Japanska silkeshöns En liten mysig ras som älskar att ruva fram kycklingar. Det mest speciella med denna ras är deras fjäderstruktur som mer liknar silke än fjädrar. Finns i olika färger vi har vita, röda och guldviltfärgade. Appenzeller spetshättad silver Den isärklass vackraste av alla raser med sina prickar och hätta på huvudet. En god värpare som lägger stora vita ägg. Ganska livliga hönor som är goda flygare och bra foderomvandlare. Ovanligt att de vill ruva fram egna kycklingar. Perfekt värpras då de lägger många stora ägg! En underbar färgklick på gården med sitt majestätiska utseende! Paduaner En medelstor höna som är lätta att få tama, de har en karakteristik hätta likt en boll på huvudet vilket gör dem otroligt söta. Vi upplever dom som lugna och trygga och ganska lätta att stänga in. I denna gruppen går det Blå, vit och svarta hönor och tuppen är guldfärgad. Äggen är stora och vita och de värper bra. OBS alla djuren är kycklingar som fortfarande behöver värmelampa! Det går ännu inte att se om det är tuppar eller hönor! Vi kläcker fram kycklingar kontinuerligt och är det något speciellt ni önskar så skicka ett mail så kanske vi kan hjälpa er! Pris från 75 kr och uppåt beroende på ras och ålder! Avelsägg säljes i mån av tillgång. Appenzeller Hedemora Paduan Silkes Dv kochin i olika färger (vita, laxfärgade, legbarfärgade, pärlgrå) Avelsägg från 15kr st Vi har stor erfarenhet av att packa och skicka ägg med mycket gott resultat. Vid frågor eller bilder skicka ett mail eller ring. Önskemål om andra raser kom med en förfrågan så kanske vi kan hjälpa till!
Just nu har vi dagsgamla kycklingar. Det finns mycket Japanska silkes, dv kochin, 6 st Hedemora kycklingar finns över efter bokningar. Blå/svart/spättade Appenzeller finns ett fåtal av. i Slutet av veckan kläcks även Paduaner . Dessa kycklingarna är osorterad och vi vet inte om det är tupp eller höna! Raser : Dvärg Kochin. En lugn och vacker nybörjar ras som blir väldigt tama och mysiga. De håller sig i trädgården och är lätta att stänga in då de inte är speciellt flygiga. De är väldigt goda mödrar och ruvar gärna fram egna kycklingar. Lägger fina små ägg, väldigt trevliga och sällskapliga familjemedlemmar. Hedemora höns En svensk lantras som har funnits och anpassat sig till det svenska klimatet och våra förutsättningar under mycket lång tid! Det är en ras som passar väldigt bra som hushållshöns. De skiljer sig ofta stort i färger och man kan se de i de flesta olika variationer. De är goda foderomvandlare och hålles med fördel lösgående hemma på gården eller tomten. Lägger bruna ägg som lagom stora. Även dessa är goda ruvhönor som gärna ruvar fram sina egna kycklingar. Japanska silkeshöns En liten mysig ras som älskar att ruva fram kycklingar. Det mest speciella med denna ras är deras fjäderstruktur som mer liknar silke än fjädrar. Finns i olika färger vi har vita, röda och guldviltfärgade. Appenzeller spetshättad silver Den isärklass vackraste av alla raser med sina prickar och hätta på huvudet. En god värpare som lägger stora vita ägg. Ganska livliga hönor som är goda flygare och bra foderomvandlare. Ovanligt att de vill ruva fram egna kycklingar. Perfekt värpras då de lägger många stora ägg! En underbar färgklick på gården med sitt majestätiska utseende! Appenzeller spetshättad i färgerna Blå, svart, spättad. Paduaner En medelstor höna som är lätta att få tama, de har en karakteristik hätta likt en boll på huvudet vilket gör dem otroligt söta. Vi upplever dom som lugna och trygga och ganska lätta att stänga in. I denna gruppen går det Blå, vit och svarta hönor och tuppen är guldfärgad. Äggen är stora och vita och de värper bra. OBS alla djuren är kycklingar som fortfarande behöver värmelampa! Det går ännu inte att se om det är tuppar eller hönor! Vi kläcker fram kycklingar kontinuerligt och är det något speciellt ni önskar så skicka ett mail så kanske vi kan hjälpa er! Pris från 75 kr och uppåt beroende på ras och ålder! Finns även några viltfärgade silkes hönor som kan säljas med kycklingar. Dessa kostar 500 kr för en höns mamma med kycklingar. Avelsägg säljes i mån av tillgång. Appenzeller Hedemora Paduan Silkes Dv kochin i olika färger (vita, legbarfärgade, pärlgrå) Avelsägg från 15kr st Vi har stor erfarenhet av att packa och skicka ägg med mycket gott resultat. Vid frågor eller bilder skicka ett mail eller ring. Önskemål om andra raser kom med en förfrågan så kanske vi kan hjälpa till!