Sökresultat för: ”

avdelare till rum säljes

Rums avdelare

Halmstad

Tidigare utannonserade

Hejsan har ett stort jättefint Möbelakvarium att sälja pga av plats brist!inbyggda lysramper med förvaringlängst ned.Växter stenar rotar och sand NY luftpump medföljer givetvis. Sen är det lite små fisk kvar några kardinaltetrer alg ätare mfl. Akvariumet är väldigt fint att ha i ett stortvardagrum eller som rums avdelare i ett mindre rum skulle även passa bra på tex resturanger osv. Vi har dock ingen plats längre pga ändrade familjeförhållanden så det slumpas i väg för endast 2500kr först till kvarn gäller!
Hej. Säljer våran 160cm säng med 2x80cm madrasser, 1x 160cm bäddmadrass och sängstomme. Är i mycket bra skick. Sängen står i källaren just nu, därför är bilderna inte så bra. Hade tänkt sälja hela sängen komplett för 600kr. Säljer även en bokhylla/avdelare som är bra i te.x barnens rum.. 300kr vill vi ha för den! Ha de! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en hylla som passar utmärkt som avdelare i rummet eller stående mot väggen. Denna modell kommer inte från IKEA, men påminner om Expedit-hyllan i sin utformning. Snygga lådor som passar i hyllfacken finns på ILVA. Hyllan är i mycket fint skick, har använts som rumavdelare men säljes nu på grund av flytt. Visst slitage från användning finns alltså. Mått: 175 x 185 cm. Facken mäter 32 cm på alla håll. Svarar snabbt på mail!
2 rum och kök med öppen planlösning, dubbeldörrar mot sovrum. Stort sovrum med golv till tak-fönster ut mot balkong nummer 1. Stort badrum med avdelare mellan toalett och dusch. I duschrummet finns badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum och kök i öppen planlösning där vardagsrummet har golv till tak-fönster mot balkong nummer 2. Rymligt kök med fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Båda balkongerna har älvutsikt, en med morgon-/förmiddagssol och en med eftermiddagssol. Bra med förvaring i lägenheten. Mycket tyst lägenhet, trevlig trappuppgång med bra grannar. Möjlighet att hyra parkeringsplats i varmgarage i huset.