Sökresultat för: ”

avbärarbälte fjällräven säljes

Tidigare utannonserade

Orginal Fjällräven C2C (Cabin to Cabin) är en ryggsäck för dagsvandring med packning mellan stugor i stället för med eget tält. C2C är gjord i en lätt och stark nylonväv. Tre stretchfickor gör att C2C kan växa efter behov. 50 L och svart. Som ny. Jättebra avbärarbälte. Regnskydd ingår. Finns inte i Fjällrävens sortiment längre men det finns en hel del information att söka på internet för den som söker mer teknisk information.
En gammal traditionell ryggsäck av fabrikat fjällräven med avbärarbälte och så lite använd (nästan nyskick) för den som är ute efter en sådan modell, lätt att packa i. inköpt i Örnsköldsvik( original )
En gammal traditionell ryggsäck av fabrikat Fjällräven med avbärarbälte för den som är ute efter en sådan modell, lätt att packa i,gott om plats finnes.
En gammal traditionell ryggsäck av fabrikat Fjällräven med avbärarbälte för den som är ute efter en ...
Är det någon som har ett avbärarbälte till en ryggsäck liggande. Typ de avtagbara avbärarbälten som satt på ryggsäckar med aluminiumram. Typ Fjällrävens el. Haglöfs eller vilket annat märke som helst. Bara att det är ett avbärarbälte som tål ca 20-30 kg.