Sökresultat för: ”

avanza bank söker utvecklingschef till it-avdelningen säljes

Tidigare utannonserade

Tjänsten Avanza Bank är ett av Sveriges mest spännande företag. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Avanza Banks system och arbetsmetoder. Vi söker en utvecklingschef som kommer att ansvara för tre av våra åtta grupper av systemutvecklare. Du blir en av tre utvecklingschefer och du kommer att leda och ha personalansvar för ett eller flera team som alla jobbar enligt Scrum. Grupperna jobbar i många olika projekt och din roll är att få gruppen att fungera och att se till att alla utvecklar hållbara och smarta lösningar. Du ansvarar också för att dina tre team utvecklas och har den kompetens som krävs för uppgiften. Avanza Banks IT-system är mycket transaktionsintensiva vilket ger upphov till många intressanta och spännande problemställningar. Detta ställer stora krav på både kvalité och prestanda. Rollen som utvecklingschef innebär att du kommer att få erfarenhet av den allra senaste tekniken i en expansiv och intressant bransch där Avanza Bank ständigt går i täten. Som person är du Vi söker dig som har gott omdöme och en förmåga att engagera och leda andra människor. Du är kreativ, gillar att ta egna initiativ och gillar att arbeta mot högt satta mål med tajta deadlines. För att kunna leda utvecklingsteamen effektivt så är det viktigt att du förstår de utmaningar som våra utvecklare ställs inför i vardagen. För att passa in i rollen ser vi gärna att du har Akademisk utbildning, troligtvis civilingenjör eller motsvarande Tidigare erfarenhet som ledareMångårig erfarenhet av programmering och utvecklingsarbeteGärna har erfarenhet av ScrumIntresse av värdepappersmarknaden Övrigt Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) till ledigajobb@avanzabank.se snarast eftersom urvalet sker löpande. Märk den med ”Utvecklingschef IT”. Kontakta Kristian Lindwall om du har några frågor på tfn 08- 562 257 17. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ och många trevliga medarbetare på vårt kontor mitt i centrala Stockholm.
Avanza Bank är Spararnas Bank. Missionen är att göra svenskarna ekonomiskt självständiga. Målet är att Avanza Banks kunder ska få mer pengar över till sig själva än någon annanstans. Därför erbjuder vi aktie-, fond- och pensionssparande till marknadens lägsta avgifter. Vi har idag 372 000 konton och drygt 86 miljarder kronor i totalt sparkapital. Varje dag gör våra kunder ca 50 000 aktieaffärer via oss vilket gör oss till den största aktören på Stockholmsbörsen. Ett annat tecken på framgång är att vi har placerats bland de främsta företagen i undersökningen Sveriges Bästa Arbetsplats – ett särskilt glädjande resultat för alla oss medarbetare. Välkommen du också! Mer information hittar du på www.avanzabank.se.Om tjänstenAvanza Bank har en lika tydlig som enkel strategi. Vi gör bara det vi är bäst på, eller som vi kan bli bäst på. Nu har vi bestämt oss för att skapa världens bästa finansiella internettjänster. I visionen ligger allt som är uppkopplat, och i fokus står en helt ny sajt som vi bygger från grunden tillsammans med våra användare.Du kommer att ingå i ett av utvecklingsteamen på vår IT-avdelning. Avanza Bank strävar efter högsta kundnöjdhet och därför involverar vi våra användare i alla steg av utvecklingen. Det ställer höga krav på ditt intresse och förståelse för slutanvändaren, så att du kan leverera gränssnitt med hög användbarhet och god tillgänglighet. I utvecklingen arbetar vi enligt Scrum i små självbestämmande team där beslutsvägarna är korta och idéerna många.Din profilDu är effektiv och strukturerad. Tar egna initiativ och inspirerar andra genom att hitta alternativa lösningar. Ditt intresse för nya tekniker inom gränssnittsutveckling är stort och du håller dig ständigt uppdaterad. Du har mycket god samarbetsförmåga.För att passa in i rollen ser vi gärna att du har:-       Relevant utbildning eller flerårig dokumenterad erfarenhet-       Djupa kunskaper om HTML/XHTML, CSS & JavaScript-       Djupa kunskaper om cross-browser-utveckling och webbstandarder (W3C)-       Erfarenhet av JavaScript-ramverk som t.ex. jQuery & JavaScriptMVC-       Erfarenhet av HTML5 & CSS3-       Erfarenhet av ett agilt arbetssätt och agila metoderVi erbjuderDu får ett spännande och kreativt jobb där du arbetar med de allra senaste teknikerna och får stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med 260 trevliga medarbetare kommer du att sitta i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Vår personal har en hel del förmåner, såsom extra bra kontovillkor och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tycker om att ha kul ihop och spontana eller planerade afterworks efter arbetstid är vanligt på Avanza Bank.AnsökanSkicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Kontakta gärna Kristian Lindwall, utvecklingschef, på tfn 08-562 257 17 om du har några frågor om tjänsten. Välkommen med din ansökan!ANSÖK HÄR!
Om tjänsten Nu söker vi fler programmeringskunniga frontendutvecklare som vill jobba tillsammans med oss för att utveckla en ännu bättre och mer användarvänlig site.Vi arbetar med moderna tekniker och ramverk, och erbjuder idag våra kunder realtidskurser, interaktiva grafer samt ett avancerat widgetbiblioteket där våra kunder själva bestämmer sitt innehåll.På vår IT-avdelning jobbar utvecklarna tillsammans i små scrumteam och genom täta releaser får du vara med och uppleva tiden från idé till produktion på bara några dagar.Din profil Vi söker dig som har ett stort intresse för nya tekniker inom gränssnittsutveckling. Du tar egna initiativ och inspirerar andra genom att hitta alternativa lösningar. Du har samtidigt mycket god sammarbetsförmåga och är effektiv och strukturerad.För att passa in i rollen ser vi gärna att du har:Relevant utbildning eller flerårig dokumenterad erfarenhetDjupa kunskaper om HTML5, CSS & JavaScriptDjupa kunskaper om cross-browser-utveckling och webbstandarder (W3C)Erfarenhet av JavaScript-ramverk som t.ex. jQuery, RequireJS & JavaScriptMVCErfarenhet av CSS3 och JavaScript API:er som t.ex. Web Sockets & Web Storage.Erfarenhet av ett agilt arbetssätt och agila metoderVi erbjuder Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med ca 300 trevliga och engagerade medarbetare kommer du att sitta i fräscha lokaler mitt i Stockholm. Vår personal har bra förmåner, såsom extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tycker om att ha kul ihop!Ansökan Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Bifoga gärna exempel på webbsajter/-sidor som du utvecklat. Din ansökan ska vara på svenska då detta är Avanza Banks koncernspråk. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Kontakta gärna Björn Lindqvist, utvecklingschef, på tfn 08-562 258 15 om du har några frågor om tjänsten. Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes. Välkommen med din ansökan!Avanza Bank är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar, en utmanare till de stora bankerna och pensionsbolagen på den svenska sparmarknaden. Bolaget är noterat på Mid Cap-listan på Stockholmsbörsen.Vi har drygt 300 000 kunder och deras bästa står alltid i fokus – precis som det borde vara. Vår affärsidé är enkel – hos oss ska du få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank i Sverige. Visionen är att vara det självklara valet för dig som bryr dig om dina pengar. Kunderbjudandet kan delas in i fyra delar: lägre avgifter, bättre hjälp, större valfrihet och enkelhet.Några exempel på vår framgång är att vi för fjärde året i rad vann Årets nöjdaste sparare (Svenskt Kvalitetsindex) och blev utsedda till Sveriges bästa aktiemäklare (Aktiespararen). Mer information hittar du på www.avanzabank.seANSÖK HÄR!