Sökresultat för: ”

avanti racer säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Eftersom jag inte hinner med cykelträningen längre så har jag bestämt mig för att sälja min racercykel. Det är en Avanti kona med shimano tiagra komponenter förutom pedalerna som är shimano 105 (SPD SL ) Framgafeln är i carbon och ramen är aluminium Hjulen är Shimano Whells Cykelväska och liten smidig pump följer med i köpet. Storlek är Large Det är jag på bilden och jag är 180 cm lång så får ni en uppfattning om hur stor cykeln är. Har du några andra frågor så är det bara att höra av sig. Jag svarar snabbt både på mail och telefon.
Hej! Säljer min cykel som jag haft sedan ny. Jag har kört totalt ca 500 mil på den. Precis monterat ny kedja och bromsbelägg. Grymt mycket cykel för pengarna! * Sköna Shimano WH-R 540 hjul(pallat 100kg+ utan en endaste justering!) * Avanti corsa aluminium ram med Carbon-gaffel. * Shimano 105-växelsystem rakt igenom. Utväxling 53/38 fram, 12-23 bak(9-delat) Storleken är XL, jag som haft den är 184cm och kortare än så bör man inte vara... Bra skick! Maila eller ring! 070-4563057 mvh Andreas
Cykeln är från 2004 och har Shimano Tiagra komponenter. Fälgarna är från 2008 och pedalerna (Shimano 105) är ca två år gammla. Cykeln kostade ny 16000kr. Jag är ingen expert på cyklar med för minna behov har den funkat utmärkt. På cykeln sitter en Shimano Fligtdeck cykeldator. Vilket gör att man kan knappa på cykeldatorn med knappar ute på handtagen och slippa flytta händerna från styret (mycket bra funktion). Datorn ska tydligen kosta 2500kr ny har jag hört. I priset ingår även en uppsättning oanvända drev och ett par Shimano skor. Cykeln fins att beskåda i Linne i Göteborg.
Efter avklarad vätternrunda säljer jag nu min fina Fondriest racer. Jag köpte den begagnat för ca ett år sedan på Bikepro. Enligt säljaren hade den haft en tidigare ägare som använt den sparsamt. Själv har jag cyklat ca 70 mil + vättern. Så den är i bra skick. Ramstorlek: 57 Växlar: Campagnolo Avanti Broms: Campagnolo Avanti Pedaler: Shimano SPD Jag är 173cm lång men cykeln var nog lite för stor för mig. Jag bytte styrstång till en lite kortare. Har kvar orginalstången som följer med om man vill ha den. En riktigt bra cykel för en överkomlig peng.
Racer säljes Racern består av: Ram: Moro en italiensk byggd ram storlek 60 Broms-och växelreglage samt vevparti : Campagnolo Mirage Bromsar : Campagnolo Avanti Bakväxel: Campagnolo Veloce Hjul : Campagnolo Khamsin G3 i guld Däck : Röda Michelin speedium 2 Utväxling : 53, 42 fram och 12-23 bak Hjulen, däck, kassett och styrlager är använda några få mil och är i nyskick. Resten är i fint skick. Man bör nog vara runt 1.90 eller längre för att den ska passa. Ramen samt sadeln har lite skav men allt fungerar perfekt Pris : 3000:- eller bästa bud