Sökresultat för: ”

automower vitt skal 230 acx säljes

Tidigare utannonserade

En modell som kombinerar exklusiv design och höga prestanda. 230 ACX har en klippkapacitet på upp till 3000 m², snabb automatisk uppladdning, upplyst knappsats och ett uppgraderat tjuvlarm. Dubbla guidekablar underlättar arbetet på svårklippta gräsmattor och extra dragkraft hos hjulen ger bättre prestanda på sluttande underlag. Resultatet är en gräsmatta av högsta kvalitet. För att kunna klara av stora gräsmattor är denna modell utrustad med ett större installationspaket än dom andra modellerna. Demo-körd inomhus på mässa, Vitt skal sitter på. Original Pris: 25 900:- Nu endast 19 900:- http://www.husqvarna.com/se/products/robotic-mowers/automower-230acx/
Ny laddplatta, nya batteri, nytt skal 2013. Med vitt skal fanns bara i 230ACX maskinen är dock en 220AC. Skall köpa ny större så allt medföljer även slinga, då ni kan ta den slinga jag får med den nya. Lite info om 220AC: En mer avancerad modell med högre kapacitet. Den utför såväl klippning som laddning automatiskt och passar för tomter på upp till 1800 m². När batteriet behöver laddas så går klipparen på egen hand till laddstationen och laddar sig. När klipparen återigen är fulladdad så återgår den till gräsmattan och fortsätter klippa. Eftersom denna modell klipper gräset så ofta är klippresultatet utmärkt. Genom att använda de olika inställningarna på kontrollpanelen och displayen, kan klipparen ställas in på att utföra ett förstklassigt jobb även på komplicerade gräsmattor. PS: Bilden är på vår gräsmatta, så fin blir mattan!
Kan levereras med grönt eller vitt skal. Bra skick, allt du behöver ingår, t.ex. ny slingkabel, nya märlor, laddstation osv. Den är inköpt 2011 och har bara gått och gått. Kraftfull robotgräsklippare som kombinerar exklusiv design och höga prestanda. Husqvarna Automower® 230 ACX har en klippkapacitet på upp till 3000 m², snabb automatisk uppladdning, upplyst knappsats och ett uppgraderat tjuvlarm. Dubbla styrkablar underlättar arbetet på svårklippta gräsmattor och extra dragkraft hos hjulen ger robotgräsklipparen bättre prestanda på sluttande underlag. Resultatet är en gräsmatta av högsta kvalitet. För att kunna klara av stora gräsmattor är Husqvarna Automower® 230 ACX utrustad med ett större installationspaket innehållande 400m slingkabel, 400st märlor och 9st knivar. Automatisk laddning När Automower® behöver mer kraft söker den sig själv till laddstationen. Kontrollpanel Med kontrollpanelen kan man göra de inställningar på robotgräsklipparen som passar trädgården och dess klipptider bäst. Dubbla guidekablar Våra bästa robotgräsklippare är utrustad med dubbla guidekablar, vilket minskar söktiden till laddstationen, särskilt vid komplexa trädgårdar. Enkel höjdjustering Klipphöjden justeras enkelt ovanifrån genom att vrida på ett lättåtkomligt reglage. Klarar tuff terräng Stora hjul ger bättre resultat på svåra gräsmattor. Klipparen klarar sluttningar upp till 35%. Det du kan klippa med en vanlig gräsklippare klarar även Automower®. PIN-kodslås: Automower® är utrustad med ett effektivt PIN-kodssystem som utgör ett mycket effektivt stöldskydd.