Sökresultat för: ”

automatväxellåda begagnad vw caravelle säljes

Tidigare utannonserade

En ägare. ABS-bromsar. AC. Airbag förare & passagerare. CD-stereo. Elhissar fram & bak. Elspeglar. Eluppvärmda speglar. Fjärrstyrt C-lås. Larm. Färddator. Servostyrning. Stolsvärme fram. Lackad vinge bak. Helt nya vinterdäck (gått 15 mil) Michelin dubb på 15" LM Toora-fälgar. Sommarhjul Michelin på original LM-fälg, som rullat denna sommaren. Fullstämplad servicebok från auktoriserad Hyundaiverkstad. Underredsbehandlad/tectylerad två gånger: en fulltectylering direkt vid nyköpet, därefter en kompletterande. Överdragsklädsel är monterat sedan bilen var ny. Bagagerumsmatta. Motorvärmare & kupéuttag. Familjen har utökats och en rymligare bil vore att önska och Jag skulle vilja byta Min Hyundai mot en av följande modeller: Honda CR-V 02- Toyota Rav4 01- Toyota Previa 01- Ovannämnda bilar är även intressanta med AUTOMATVÄXELLÅDA. Toyota hiace traveller ENDAST den 9-sitsiga långa modellen! VW Caravelle / Transporter ENDAST den 9-sitsiga långa modellen! Har Din bytesbil drag, AC, är underredsbehandlad och inte gått väldigt många mil är det ett plus. Alla bilar som nämnts ovan och ligger i Skaraborgs län med angränsande län är av stort intresse. OBS! Jag ställer av Getzen i slutet av oktober (körd sparsamt vintertid tidigare), så är Du intresserad av bilbyte, vänta ej för länge! Jag nås enklast via mejl, och har Du möjlighet att sända över information och bilder på Din bil och vad Du värderar den till för pris så är det en bra start. Det behöver inte vara ekonomiskt jämnt byte mellan bilarna, Jag kan ta emot eller lägga mellanskillnad om så blir aktuellt.
Campingbuss från 1990 i fint skick. Nybesiktigad den 4 september 2012 utan anmärkning. Fler bilder finns på: http://flic.kr/s/aHsjBRCco7 Ca 21 700 mil. Stått inomhus mestadels och haft ägare som lämnat in den för service och översyn regelbundet. Reimo inredning och pop-up tak, inredningen i mycket fint skick. Kylskåp 12V/220V/gasol samt flyttbart Primuskök med två plattor. Två gasolflaskor medföljer. Separat bodelsbatteri av marintyp i gott skick med relä som hindrar startbatteriet från att tömmas och säkerställer laddning av båda batterierna under färd. Vattentank på 15 liter samt diskho. Fyra personer sover gott i bilen, två där nere och två där uppe. Heatpal t-spritvärmare kan ingå om intresse finns. Håller en hel natt och ger bra värme. Isolerade plastrutor i hela bodelen och bra isolering i övrigt. Automatväxellåda, 95 hästkrafter. Startar alltid snällt och är pigg även i backar. Inga problem att hålla motorvägshastighet om man vill. Fungerande extraljus ger bra nattbelysning. Bilen rostskyddsbehandlades undertill under hösten 2011 och bilen fick beröm hos bilprovningen nu i september för sitt fina och rostfria underrede. Skavanker: Lite småbucklor på ett par ställen. Lite begynnande rost i karossveck, där även lacken bättrats något (framgår av bildgalleriet). Bilen har skänkt mig många bra minnen under den tid jag haft den, inga problem att bo flera veckor i den! Hör gärna av er om ni har ni har några frågor, skicka sms om jag inte svarar i telefon, annars maila gärna.
Hejsan. Är på jakt efter en VW T5 caravelle, shuttle eller multivan med automatväxellåda (ett måste) Gärna bensinare men (diesel går det med) och långa modellen. Ingen fara om det är lite små fix. max pris 80 000kr Har du vad jag söker, skicka ett mail. Mvh Anders