Sökresultat för: ”

australiensisk oljerock säljes

Tidigare utannonserade

Jackor & Ytterplagg, stl. 54 (L), herr Hejsan Jag ska sälja min oljerock till förmån för annat. Det är en äkta australiensisk, hellång oljerock av märket Driza Bone - ett av de mest erkända och genuina märkena. Storleken är 54 men är nog mer åt stl 52. Rocken är lika lämplig för såväl promenader som för ridning eller för Harley Davidsson-åkare. Den är ytterst sparsamt använd men det är lite fel storlek nu och då tycker jag det är bättre den kommer till nytta. Nypriset var ett antal tusen kronor. Bilderna blev inte så bra så det är bättre att komma och titta på den plats. Jag tror inte du blir besviken. Stefan 750:-
Driza Bone, klassisk Australiensisk oljerock
Driza Bone, klassisk Australiensisk oljerock
Övrigt, stl. 44 (L), dam Australiensisk Oljerock, brun. Obetydligt använd. Detaljer, se etiketten på fotot. 950:- Övrigt, stl. One size, dam Hatt i brunt mjukt skinn. Endast 150:- Övrigt, stl. One size, dam Minkcape, ljusbrun i perfekt skick. 1 500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 50 (M), herr Oljerock, modell lång. Inköpt i Australien, benämnd Driza Bone. Färg mörkbrun, storlek M. Jag är 179 cm lång och väger 80 kilo och rocken sitter perfekt. För övrigt är rocken i nyskick och bara använd någon enstaka gång. Märke Burke Wills.