Sökresultat för: ”

australian shepherdvalpar säljes

Tidigare utannonserade

Aktiva, öppna och sociala med supertemperament! Vana vid att åka bil och att följa med på äventyr. e. Int & Nord Ch, Fin, DK, NO Ch, Veteran World Winner 2010, European winner 2006, Swedish winner 2006 & 2007, Nordic winner 2006, Amsterdam winner 2005 Thornapple Oh Brother u. Dalorogårdens Olivia, gk mentaldel korning (exteriören ännu ej gjord), 1:a på utställning Reg. SKK, avmaskade, vet.bes., chippade, vaccinerade. Söker aktiva hem, gärna med tävlingsinriktning. Jag söker även en fodervärd till en av tikvalparna. Leveransklara den 7 juni.
Nu är det bara vi kvar, två trefärgade hanar med stubbsvans. Valparna är efter mycket trevliga föräldrar, Mamman är renrasig Border collie och pappan är renrasig Australian shepherd. Valparna är födda 31 juli och kommer vid leverans vara: Minst 8 veckor Avmaskade Chippade Vaccinerade och besiktade Registreras i Jordbruksverket i samband med leverans med sin nya ägare Ett aktivt hem prioriteras, hör gärna av dig om du är intresserad och följ valparnas utveckling och se bilder på nelliesvalpar.devote.se.
Nu är det bara jag kvar, en trefärgad hane med stubbsvans. Valparna är efter mycket trevliga föräldrar, Mamman är renrasig Border collie och pappan är renrasig Australian shepherd. Valparna är födda 31 juli och kommer vid leverans vara: Minst 8 veckor Avmaskade Chippade Vaccinerade och besiktade Doldafel försäkrade i 3 år hos Agria Registreras i Jordbruksverket i samband med leverans med sin nya ägare Ett aktivt hem prioriteras, hör gärna av dig om du är intresserad och följ valparnas utveckling och se bilder på nelliesvalpar.devote.se
Lilla Ella Är en blandras valp med border collie/Australian Shepherd. Hon är 4 månader. Ella är vacc 2 gånger, vet,bes,reg i jordbruksverket. Hon är van med hundar och katter. Går bra att har lös ute och är koppelvan. Hon är inte rumsren än. Ella vill komma till en aktiv familj. Välkommen att ringa vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Black Tri valpar efter mycket välmeriterade linjer. Passar både för bruks lydnad och agility. Båda föräldrar mentaltestade och HD-fria samt ögonlysta. Registrerade i Svenska kennelklubben grundvaccinerade samt id-märkta med microchios. Leveransklara. Ring 0494-23004 Gunilla och Bosse Kennel Applebloom