Sökresultat för: ”

australian shepherd valp säljes

Tidigare utannonserade

Door-keepers Sunday Surprice SE32752/2011 En otroligt lyhörd, trevlig och positiv hanvalp 3,5 månader gammal omplaceras genom uppfödaren. Förra ägaren kunde av personliga skäl inte ha kvar honom och vi vill nu hitta ett aktivt hem, gärna bruksintresserad. Absolut ingen problemvalp!! Sam som han kallas är mycket social, signalsäker och van vid djur och människor och han funkar mycket bra med barn! Aussien som rasen kallas är en riktig allroundhund som passar bra i aktiva familjer! Välkommna att ringa eller maila, obs endast seriösa gör sej besvär! Mera info på vår hemsida om våra hundar: www.door-keepers.se uppfödare av rasen i 14 år.
Jag har fem valpar som söker kärleksfulla hem, två hanar och tre tikar. Valparnas mor är 50% Bordercollie och 50% Alaskan Husky. Fadern är 50% Bordercollie och 50% Australian Shepherd. Valparna är leveransklara tidigast 26 oktober då de är 8 veckor. De är då veterinärbesiktade och chippade. Handpenning 1500 kronor vid bokning av valp. Resterande 5000 betalas vid leverans. Handpenning återbetalas ej vid uteblivet köp. Välkommna att höra av er!
Måste tyvärr göra mig av med min ögonsten pga av tidsbrist. Hon är super snäll och mycket barnkär, går ihop med alla olika hundar. Hon har ej någon vakt eller kamp instinkt. Mkt social o nyfiken på det mesta och är uppväxt med katter samt både stora o små hundar. Duktig på att göra sina behov ute, älskar att mysa i knäet och sover hos matte o husse i sängen på natten. Rasen är allergivänlig, lättlärd, tillgiven, glad och sällskapssjuk. Är under avmaskad, vaccinerad, chippad samt besiktigad. Ni är Välkoma att höra av er för mer information via mail/telefon.
Vi har en underbar svarta trefärgad tikvalp till salu. Hennes föräldrar är av absoluta toppstam från USA. Deras far är utställningschampion i många länder (USA, Ryssland, Norge, Danmark) och även Svensk Vinnare 2008-2009-2010. Mamman är Nordisk vinnare 2006. Föräldrarna är HD,ED fria och ögonlysta. De har gjort MH och är utställda många gånger. Valparna levereras enligt SKK's regler. De är vaccinerade (mot valpsjuka, parvovirus, kennelhosta och hepatit), ID-märkta, ögonlysta och veterinär besiktigade. Hör av er för vidare information.
Australian shepherd valp, hane född: 2012-02-14, kan flytta hemifrån efter 13 april. Föräldrar är friska o meriterade. Vi följer SKK:s rek vid valpförs. Vaccinerade, ID-märkta, veterinär besiktade. Valpen är ögonlyst samt avmaskad enl rek intervall. Du som vill ha en aktiv hund att träna, och ha roligt med får gärna höra av dig. Ring för mer information eller meila. titta in på hemsidan så finns det mer information om föräldrar och valaprna J-kullen. http://bellagotto.se