Sökresultat för: ”

aussie säljes

Tidigare utannonserade

Skällande vallhund där modern är Huntaway och fadern Australian Sheepherd. Båda har mycket goda vallegenskaper, uthållig och är arbetshundar inom renskötsel, lugn och stabil i hemmet och barnvänlig. En hanvalp kvar för omgående leverans. Född 18 maj, veterinärbesiktad u.a vaccinerad och chippad. Säljes endast till hem där hunden får arbeta som vallhund eller på annat sätt ha en aktiv vardag. Pris 7000 kr. Ring 0954-32107 eller 070-6558825
Samtliga produkter i absolut toppskick Djur- och rökfritt hem Inga fläckar eller lösa knappar och trådar PHIL&TEDS SYSKONVAGN 4500:- •Syskonsits, levereras i originalförpackning •Svart/grå Kvitto samt reklamationsgaranti medföljer BUGABOO ÅKPÅSE 250 :- •Orange •Fleecefodrad •Passar till de flesta vagnar •Litet svart streck på framsidan AUSSIE SUNSHADE UPF 50 SINGEL180:- •Solskyddsskärm passar de flesta barnvagnar •98% av solens skadliga UV-strålar bortfiltreras •Lätt att fästa •Ryms i skötväskan Levereras i originalförpackning Kvitto samt reklamationsgaranti medföljer Vänligen kontakta mig på angivet mobilnummer.
Jag är på G att köpa hund. Kommer att bli en mini aussie, men har lite luckor i mitt schema som kanske just du kan fylla? Vi kommer att behöva hjälp några dagar i veckan. Jag bor i Trollbäcken men jobbar i Alvik, så bor du någonstanns på vägen för att underlätta hämtning/lämning så vore det toppen! Men är du rätt person för jobbet har jag inga problem att ta en omväg. Mejla vid första kontakt. Mvh, Jenny
Volvo 242 obs!!!! Igensvetsade baklampor o tanklock Superflex bussningar i hela bilen. Nya gasdämpare och fjädrar Nya bromsok och belägg o skivor bak Kortade momentstag Annan axel med aussie locker diff! Bygg rallycross folkrace eller gatbil av den! Skattefri nästa år!! Ingen motor eller växellåda. krävs en delbil för att göra den till gatbil. Har kapat i torpedväggen men påbörjat svetsa igen den! Ingen inredning. Pris: 9500 eller ett vettigt bud!
Nu är det bara jag kvar som önskar mig en alldeles egen husse eller matte. Givetvis är jag helt oemotståndlig och busig. Matte hadde faktiskt tänkt behålla mig själv men bilen passade på att lägga av just nu. Så det får bli en ny bil istället. Jag är svart ,brun och vit,tricolore kallas det. Visst är jag väl oemotståndlig,eller hur När dom säljs är dom chippade,avmaskade,vacc och besiktigade.Dom säljs när dom är 8 veckor gamla. Det finns en bild på mamman en på pappan och en på Zmulan. Det går bra att tinga redan nu mot en avgift på 1500 kr.