Sökresultat för: ”

augustendalsvägen säljes

Tidigare utannonserade

Mycket fräsch, ljus och välplanerad 1,5:a på 7:e vån i fina Nacka Strand. Lägenheten består av ett rum med sovalkov i hallen och ett kök på 14 kvm. Stort helkaklat badrum med badkar. Parkett i rum och hall. Klädkammare och garderob i hallen. Stora fönster mot natur och vatten, samt restaurang J. Balkong på 8 kvm. Fin tvättstuga med sjöutsikt. Tillgång till Lusthus för fester. Ett unikt boende nära innerstaden, ca 7 km till Slussen. Bra busskommunikationer och båttrafik till Slussen, Nybrokajen och Lidingö. Nacka Strand ligger mellan Stockholm och skärgården. Utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Fjäderholmarna.
En rymlig tvåa med stort kök. Tvåan är på 72kvm med stor balkong, kök och vardagsrum mot vattenet/sjöutsikt. Augsutendalsvägen ligger i nacka strand med både buss och båt med 5 min avstånd. 10 min gångavstånd till Nacka Forum och Nyckelviken. 10min med till slussen och 20 min med båten till slussen eller lidingö- Vi trivs jättebra här med nära till vattnet, resturang J, båtliv etc men vi är så trångbodda och behöver större. Önskar byta mot större lägenhet 3,4 eller större i nacka/sicklaön alt. på Södermalm.
Stor tvåa med kök där man kan sitta sex st enkelt. Stort sovrum med klädkammare där man kan gå in. Lägenheten har fönster mot vattnet, djurgården och lidingö. Nära bussar som går in till slussen på 10 min eller man går ned, 2 min, till resturangen J där båtar går till Lidingö eller in till city eller om vill ta båt ut i skärgården. Gångavstånd till naturreservatet nyckelviken. Trivs jättebra med lägenheten och området men vi behöver ett sovrum till tyvärr.
Hej, P.g.a av flytt av vår verksamhet till Kista så hyr vi ut vår lokal alt. överlåter den. Den är en fin kontorslokal belägen vid torget i Nacka Strand (Augustendalsvägen 24). Lokalen har en egen liten terrass. Nära till kommunikation, café, restaurang, SATS och promenadavstånd till Nacka Forum och restaurang J. För mer information eller intresse, vänligen kontakta mig. Hälsn Johan Om företaget Verksamma inom konsultbranschen