Sökresultat för: ”

august hoffman stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Mycket bra Helsvenskt handgjort kvalitetspiano August Hoffman med solid gran i resonansbotten, polerad mahogny-rot. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se OBS! Justnu till Reapris: 15.500,- Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
Mycket bra Helsvenskt handgjort kvalitetspiano August Hoffman med solid gran i resonansbotten, polerad mahogny-rot, pianostol ingår. Pianot är köpt för 15000 kr på "Görans piano och flygelservice i Stockholm/Bromma (Göran Wallander pianostämmare och pianotekniker) kvitto finns. Ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är mycket bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd. Pris:12000kr. Priset kan diskuteras vid snabbaffär. I priser ingår även transport.
Säljer mitt vita fina lilla piano ifrån AugustHoffman. Nypris är ca 20 000, men eftersom det inte är sprillans nytt och behöver stämmas så säljer jag det för 5000 sek. Pianot är 120 cm långt/brett och höjden är 85 cm. Passar utmärkt som nybörjar piano om ens barn vill börja spela eller om man inte vill ha ett stort chabrak till piano som tar upp all plats. Pianot är dekorativt och vackert. Du får hämta själv och jag vill ha kontant betalning vid avhämtning.
Pga platsbrist och bristande intresse av pianospelande gör vi oss av med pianot som varit i min sambos släkt i många år. Pianot är tillverkat av August Hoffman vars fabrik var kunglig hovleverantör. Pianot är i gott skick och vi hoppas den skall kunna utnyttjas till fullo i framtiden. Vi har ingen möjlighet att köra pianot någonstans men kan vara behjälpliga med att lyfta/flytta pianot inom Stockholm. Jobbar skift så hör gärna av er via sms. BVSA!
Nu säljer jag mitt piano. Det är av märket "August Hoffman - Stockholm". Pianot är mahognybrunt och i fint skick, men dock inte stämt. Pianopall ingår. Jag säljer för 7000:- men priset går att disskutera för snabba affärer. Hör av er för mer information.