Sökresultat för: ”

audioquest säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu mina Högtalare pga. studier. Dom är inköpta i våras och endast spelade i ca 150 timmar. Välldigt välljudande och fina högtalare i piano blank svart. 25 meter Audioquest X-2 högtalarkabel följer med. Högtalare: HECO Celan 700 (Golvhögtalare) nypris 11000kr HECO Celan Center 3 (Centerhögtalare) nypris 4000kr Heco Celan 300 (bakhögtalare) nypris 4800kr Högtalarna är i nyskick!
Har en Audioquest HDMI-3 kabel Ny i kartong till salu pga. felköp Var tänkt att ha mellan min ps3 och tvn men nu när biorummet blev klart så åkte ps3an ut dit och då blev den för kort. Det här är en riktigt bra kabel, läs mer i länken... http://www.ljudshopen.se/produkter.aspx?&refid=50&lev=&product=885   3meter lång Nypris 3850kr säljes för 2000 eller bytes mot något annat kul... =) Tex HD box DVB-S   Ring eller maila. Pelletsar@gmail.com   Läs hela
Mycket prisvärda high-end kablar. Fantastisk upplösnig där kabeln tar fram den minsta bakgrundsdetalj ypperligt. Man får också en kabel som återger djup och höjd i massor. Dessutom säger några som har hört Aq. K2 att den är tystare än vanliga kablar. Troligtvis beror det på att 72V-dbs som skyddar mot yttre störningar. Ett par AQ K2 bi-wire med 72V dbs på 2.5 meter med 8 stycken UST/spadar i Guld, som lätt kan skruvas på. Säljer dessa för 13000:- eller högsta bud.
Detta är en förstärkare för dig som söker en riktigt bra hifi produkt utan en massa moderna funktioner. Den går att bi ampa. Har haft den till att driva mina S3 signatur så det finns gott om effekt. Självklart funkar allt som det ska. Däremot är fjärr kontrollen ganska sliten. Hade tänkt mig 7000 för både signal kabeln och förstärkaren eller 5000 för förstärkaren. Signal kabeln är den värsta coaxen från Audioquest kostar ny ca 6000
En kabel i den högsta high-end klassen. Neutralitet, definition, luftig och som är otrolig behaglig att lyssna till. Kabeln är singel-wire på 3 meter med CF-UST/Banan Guld. 4 st. CF Spade/silver eller 4 st. CF Spade/guld medföljer (du väljer), kan skruvas på enkelt. För den som vill ha det bästa av det allra bästa till sin Julklappshög under granen! 12.500:- Pris inklusive leverans med posten.