Sökresultat för: ”

audio pro sub b7 säljes

Tidigare utannonserade

Ska köpa nytt system och ska sälja bort de blandade sakerna jag har vilka består av. Förstärkare Onkyo TX SR608 Frontar: Paradigm Monitor 9 Center: Canton LE 105 Bakhögtalare : Canton LE 101 vägghögtalare Bas: Audio Pro B7 Skickar med högtalarkablar och signalkabel till sub. Skäliga bud på paketet som hämtas i Kalix , jag har inte någon kartong kvar. Kontant betalning eller tex överföring via Swish går bra som betalning. Maila mig om du är intresserad så återkommer jag till dig, ser hellre en snabb smidig affär än några kronor mer i betalt.
Nu ska högtalarna säljas pga tar för mycket plats, tyvärr. Kanon ljud & bra bas. Frontar Audio pro focus sa-5, max 200w Center Audio pro focus sa-3 max 125w Bak Audio pro focus sa-4 max 125w Sub Audio pro focus sub focus b7 400w tyvärr så spräckte jag en av front elmenten så det är utbytt till ett sony element men man hör ingen skillnad o den spelar på jätte bra, dammskyddet går dock inte helt på(enkelt att fixa). lite små skavanker på vissa av lådorna men inget större. Nypris över 10.000 Jätte dammiga på bilderna. Kan följa med vissa kablar om det är av intresse. Ring eller smsa helst, kollar sällan mailen Bvsa
Audio Pro sub B7 Ace Bass 400w som ny använd mycket sparsamt monsterkabel ingår kartong finns grymt ljud nypris utan monsterkabel 4500 kr
Hej! Jag har ett Hemmabio till salu som är mycket fint. Förstärkaren är: Yamaha RX-V650 7.1 Googla för mer info och specifikation. Högtalare är Audio pro Focus serien 2st SA-4 Front högtalare 2st SA-2 Bak högtalare 1st SA-3 Center 1st SUB B7 Ni kan googla på dessa med för mer info och specifikation. Högtalarna står på golv stativ Allt är i mycket fint skick. Allt är inkopplat så det går att testa. Dock är jag inte så teknisk själv. Ny pris på allt ca 16.000:- Nu är det bud som gäller så passa på och fynda om du vill ha ett bra ljudsystem. Endast Mail kontakt först så maila bud. Skambud kastas direkt. Kan ev även säljas separat beroende på bud. Tel nr lämnas efter bud för att slippa en massa samtal med rena skambud och sista priset kompisar. Så är du seriös köpare mailar du ett bud eller om du har frågor så hörs vi på telefon sen. Bilder på det ni vill se kan mailas.
Har en sub som jag vill bli av med, det är en 10" Audio pro Sub focus, /B7 ace-bass på 50 Hz,400 watt. Skyddet finns med.Tung att skicka 18kg.